Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă! Impresara a a povestit calvarul de la Snagov

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă! Impresara a a povestit calvarul de la Snagov

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă!

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă! Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan au confirmat despărțirea. Impresara a făcut declarații șocante despreo situație care a avut loc la casa din Snagov. Antrenorul își spionează familia din gelozie și o șantajează pe impresară cu informații văzute pe camerele de supraveghere.

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă! Impresara a a povestit calvarul de la Snagov

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă! Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de relație. Invitată în emisiunea lui Măruță, impresara a făcut dezvăluiri șocante. Anamaria a vorbit despre perioada dificilă prin care trece, mărturisind că fiul pe care îl are împreună cu Laurențiu, este devastat de această situație.

Cu toate astea, vedeta a declarat că soțul ei ar fi pus microfoane în propria casă și își supraveghează familia. „Avem oameni care ne supraveghează, avem oameni care ne pun microfoane în casă. Trăim o dramă, așa, cumva. Ne e uneori frică, într-adevăr. Cum n-am schimbat camerele, parolele, pentru că deocamdată este și casa soțului meu și așa este normal. Cu toate că soțul meu a plecat de foarte multă vreme. Eu trăiesc cu toți. Chestiile astea cu te-a luat în brațe, te ține în brațe în casă nu știu cine. Eu trăiesc cu nu știu care. Eu fac nu știu ce. Astea sunt niște prostii”, a spus Ana. De asemenea, agentul FIFA a spus că soțul ei este o persoană geloasă, confirmând faptul că acesta ar șantaja-o cu anumite lucruri. „Ei… Laur este foarte supărat de fel, Laur este un tip foarte gelos.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ce avere va împărți Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În cadrul aceleiași emisiuni, Anamaria Prodan a vorbit și despre averea pe care o va împărți cu soțul ei. Vedeta a declarat că Reghe nu are nimic de luat pentru că atunci când lucra în străinătate nu aducea niciun ban în casă. Anamaria a precizat că după divorț, Reghe va pleca cu salariul de la CSU Craiova și un apartament în America. „Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine. Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară și copii. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial.”, a mai spus Anamaria în aceeași emisiune.

Totodată, fiica Ionelei Prodan a declarat că nu îl va ierta pe Laurențiu pentru l-a făcut pe fiul lor să sufere. „Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă. Nu vreau să-l iert!Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin.”, a mai spus vedeta. Impresara a dezvăluit că soțul ei i-a cerut să renunțe la numele Reghecampf, declarând că își dorește ca acesta să ajungă cât mai sus, pentru a fi mandra de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: