Redactia.ro
Home » TV » Serialul fenomen „Suleyman Magnificul” revine pe TV, dar nu va fi difuzat de Kanal D. Află unde poți viziona îndrăgita producție

Serialul fenomen „Suleyman Magnificul” revine pe TV, dar nu va fi difuzat de Kanal D. Află unde poți viziona îndrăgita producție

Suleyman Magnificul revine pe micile ecrane.

Fanii producției turcești „Suleyman Magnificul” au motive de bucurie, deoarece serialul care a captivat audiența românească acum aproape 10 ani se pregătește să revină pe micile ecrane din România. Cu toate acestea, într-o mișcare surprinzătoare, producția nu va fi difuzată de Kanal D, ci de alt post de televiziune. Iată toate detaliile în articol!

Drama biografică ce explorează viața sultanului în Imperiul Otoman a devenit un fenomen în România când a fost difuzată pentru prima dată, reușind să impresioneze publicul cu povestea sa captivantă și personajele complexe.

Cu toate acestea, în Turcia, „Suleyman Magnificul” a stârnit controverse majore. Peste 70.000 de plângeri au fost înregistrate la Consiliul Suprem de Radio și Televiziune din Turcia, critici vizând portretizarea „indecentă” și „lipsită de respect” a sultanului, precum și expunerea excesivă a vieții private a unui personaj istoric.

Unde va fi Difuzat Serialul Suleyman Magnificul?

Producția turcească, care prezintă atât aspecte politice ale expansiunii sultanului Suleyman Magnificul, cât și o poveste de dragoste impresionantă cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), va fi difuzată pe Happy Channel. Serialul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu data de 3 februarie, de la ora 20:00.

Deși a fost inițial difuzat pe Kanal D, „Suleyman Magnificul” găsește acum o nouă casă pe Happy Channel, aducând bucurie fanilor care doresc să retrăiască această poveste istorică captivantă.

Pe Happy Channel poți urmări și alte producții turcești

Încă din data de 29 ianuarie, Happy Channel a pregătit surprize pentru publicul său, oferind alte producții turcești de succes în fiecare săptămână. În plus, telespectatorii pot savura luni și marți producția-fenomen „Golden Boy,” iar joi și vineri, se vor bucura de intrigile și răsturnările de situație din serialul „Capcana iubirii.”

Astfel, începând cu luna februarie, Happy Channel devine destinația preferată a iubitorilor de seriale turcești, oferind un program bogat în povești captivante și personaje memorabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: