Redactia.ro
Home » Monden » Sultana Hurrem, din Suleyman Magnificul, arată complet diferit azi, la vârsta de 40 ani! E greu de crezut cât de mult s-au schimbat lucrurile (FOTO)

Sultana Hurrem, din Suleyman Magnificul, arată complet diferit azi, la vârsta de 40 ani! E greu de crezut cât de mult s-au schimbat lucrurile (FOTO)

GALERIE FOTO (5)

Frumoasa Meryem Uzerli, adică sultana Hurrem din „Suleyman Magnificul”, s-a schimbat foarte mult în ziua de azi, când a ajuns la 40 de ani. Ea a apelat la operaţii estetice pentru a câştiga lupta cu trecerea timpului.

Ea a fost de nerecunoscut la Festivalul de Film Internațional Red Sea din Arabia Saudită, țară în care a mai participat anul acesta și la un summit dedicat femeilor organizat de revista „Forbes”.

Fanii au rugat-o să e oprească

Fanii au remarcat însă că de ceva timp ea nu mai arată deloc ca în perioada când o juca pe Hurrem (2011-2013), când avea forme, bucle roșcate și era fără intervenții la față. „Te rog, oprește-te!”, i-a scris un următoritor pe Instagram.

Frumoasa actriţă, care are origini germane, a strâns o avere de 10 milioane de dolari. Locuiește de mai mulți ani la Berlin, alături de fetițele ei din două relații diferite, Lara, de aproape 10 ani, și Lily Koi, de aproape 3 ani, și călătorește în Turcia sau în alte țări pentru a-și onora contractele.

Tatăl ei, Hüseyin, este turc în timp ce mama ei, Ursula, este nemțoaică. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg.

„În timp ce interpretez un personaj, în acel moment el devine sensul vieții mele. Mă culc cu personajul pe care îl joc și mă trezesc cu el. Pe scurt, întreaga mea existență și întreaga mea lume devin acel personaj”, a mărturisit ea într-un interviu.

Suferea de sindromul Burnout

Vedeta suferea de sindromul Burnout, deși avea un program normal de lucru, de cinci zile pe săptămână. Aceasta a decis să se trateze la o clinică din Berlin. “Uzerli are probleme psihologice și nu le poate rezolva”, a declarat atunci producătorul serialului, Timur Savci.

De atunci, actrița a mai avut roluri și în alte filme și seriale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: