Redactia.ro
Home » Știri » Serviciul de informații externe angajează! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Serviciul de informații externe angajează! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Serviciul de informații externe angajează!

Serviciul de informatii externe angajeaza! Se recrutează tineri pentru posturile de ofițer operativ și specialiști IT. Persoanele interesate pot completa, cu informații detalitate aplicația de angajare. Află ce condiții trebuie să îndeplinești și dacă te potrivești cerințelor.

Serviciul de informații externe angajează! Ce condiții trebuie să îndeplinești

Serviciul de informații externe au anunțat că angajează tineri pentru două posturi disponibile. SIE caută ofițeri operativi și specialiști în IT. Cei care pot aplica trebuie să fi absolvit studiile universitate de licență sau master sau să fie în an terminal. Înscrierile se fac în perioada 01-30.06.2022.

Ești la început de drum şi ţi-ai fixat obiective importante?Vrei să faci altceva, să ai o carieră specială, diferită, unică?Îţi doreşti mai mult decât un job, îţi doreşti să poţi contribui la realizarea obiectivelor de securitate ale ţării tale?Vrei să fii şi tu parte din „first line of defence” a ţării tale?Trebuie doar să îndrăzneşti!Serviciul de Informații Externe îți oferă toate aceste oportunităţi! Căutăm colegi noi, te aşteptăm ca membru al echipei!
Oferta noastră include mai multe posturi, adecvate pregătirii şi proiectelor tale.”, sunt doar câteva din rândurile prin care SIE anunță noi angajări.

Dacă sunteți interesați de un job în domeniul operativ trebuie să îndepliniți anumite condiții. Este necesar să fii absolvent cu diplomă de licență al unei instituții de învățământ superior acreditat. De asemenea, pentru angajare în domeniul operativ candidatul trebuie să dispună de o inteligență medie și să cunoască o limbă străină, atât în vorbire, cât și în scris.

Acest domeniu necesită creativitate, adpatabilitate, flexibilitate, capacitatea de a evalua și de a lua decizii. Exprimarea fluentă într-o limbă de circulație internațională este obligatorie, iar cunoștințele de limbi străine rare reprezintă un avantaj.

Condiții pentru a lucra în SIE

Dacă vrei să lucreză în SIE, trebuie să fi absolvent cu diplomă de licență al unei insitituții de invățământ superiot acreditat. Exprimarea fluentă într-o limbă de circulație internațională este obligatorie. Cerințele specifice pentru specialiști în IT au fost și ele prezentate.

Aici este nevoie ca toți candidații să fie absolvenți cu diplomă de licență ai unei instituții de învățământ superior acreditate sau după caz, cu diplomă de bacalaureat ai unei instituții de învățământ liceal acreditat.

Cei care sunt interesați de o carieră în cadrul Serviciul de Informații Externe pot aplica pentru job folosind site-ul instituției. Printre beneficiile pe care le are un ofițer SIE se numără și asistență medicală, medicamente, uneori locuința de serviciu, concedii și scutiri medicale plătite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: