Redactia.ro
Home » Știri » Sfârșit tragic pentru o gravidă! A decedat la un spital din județul Suceava, după ce i s-a făcut brusc rău într-un autocar

Sfârșit tragic pentru o gravidă! A decedat la un spital din județul Suceava, după ce i s-a făcut brusc rău într-un autocar

gravida

O femeie însărcinată s-a stins din viață în județul Suceava, după ce i s-a făcut rău în autocarul care o aducea acasă din Elveția. Femeia nu era singură, ci alături de soțul ei și fiica lor. Care ar fi fost cauza decesului? 

O femeie a murit la spitalul din Câmpulung Moldovenesc după ce i s-a făcut rău în autocarul cu care se întorcea în România din Elveția, alături de soț și fiică. Ea a început să se simtă tot mai rău, după ce a coborât din autocar și a fost transportată de urgență la spital.

O gravidă a decedat după ce i s-a făcut rău în autocar

Aceasta locuia în București se întorcea împreună cu fiica și soțul său din Elveția și după un drum lung, în timp ce se afla pe raza județului Suceava, a început să acuze stări de rău, la scurt timp după ce a coborât din autocar. Soțul a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a preluat-o pe gravidă și a transportat-o de urgență la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Doctorii au au stabilizat-o pe gravidă, însă după două ore starea ei de sănătate a început să se degradeze, iar după miezul nopții aceasta a murit.

”Duminică seara, la orele 21:40, S. Ana, din București, a fost adusă cu o ambulanță la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, întrucât acuza dureri și i s-a făcut rău imediat după ce a coborât dintr-un autobuz care a transportat-o din Elveția, împreună cu soțul și fiica acesteia”, a transmis IPJ Suceava.

Cauzele morții

Femeia a fost transferată la UPU Suceava, dar în jurul orelor 00:00 starea acesteia s-a deteriorat, survenind ulterior decestul”, au mai declarat reprezentanții IPJ Suceava.

Conform investigațiilor, gravida ar fi decedat după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, șoc cardiogen, sarcină oprită din evoluție, fără răspuns la manevrele de resuscitare. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Clinic de Urgență Suceava în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Maria, o gravidă din Bacău, a murit împreună cu fătul din pântece

În urmă cu câteva luni, Maria, o femeie de 38 de ani, gravidă, a murit împreună cu fătul pe care îl purta, la doar 24 de ore după ce a fost internată la Maternitatea din Bacău. Incidentul a stârnit întrebări grave despre calitatea îngrijirii pacienților și supravegherea medicală în unitățile spitalicești.

Maria și soțul ei visau la venirea pe lume a copilului lor, un vis pentru care au luptat îndelung, apelând la proceduri de fertilizare in vitro după numeroase încercări nereușite. Așteptările și speranțele lor au fost spulberate într-un mod tragic, când Maria, internată pentru dureri, nu a mai putut fi salvată nici ea, nici copilul nenăscut.

Soțul Mariei acuză spitalul de neglijență, susținând că soția sa a fost lăsată nesupravegheată timp de o zi întreagă, o perioadă în care starea ei de sănătate s-a deteriorat iremediabil.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: