Redactia.ro
Home » Știri » Sfâșietor! Ce mesaj a fost scris pe una dintre coroanele de flori aduse la înmormântarea lui Victor Dinicu. Toți au rămas fără cuvinte

Sfâșietor! Ce mesaj a fost scris pe una dintre coroanele de flori aduse la înmormântarea lui Victor Dinicu. Toți au rămas fără cuvinte

În inima județului Prahova, satul Tohani a fost marcat de o tragedie fără precedent, în care familia patronului de la „Ferma Dacilor,” Cornel Dinicu, și-a condus astăzi fiul de 11 ani, pe Victor, pe ultimul drum. Copilul a fost una dintre cele opt victime ale devastatorului incendiu care a cuprins pensiunea în seara de Crăciun. Durerea fără margini a familiei Dinicu și a celor apropiați a fost palpabilă în timpul ceremoniei de înmormântare, care a avut loc înaintea sosirii Anului Nou.

Incendiul a izbucnit în dimineața zilei de 25 decembrie, alertând comunitatea și aducând echipajele de pompieri într-un efort disperat de a stinge flăcările care au înghițit Ferma Dacilor. Cu toate intervențiile și sacrificiile acestora, rezultatul tragic a fost pierderea vieților a opt oameni, majoritatea fiind copii și tineri, inclusiv micul Victor Dinicu.

Mesajul sfâșietor de pe coroanele de flori

Ceremonia de înmormântare a adunat oameni îndurerați, cu inimile frânte de pierderea prematură a unui tânăr plin de viață. Sicriul lui Victor a fost depus la capela Vatra Luminoasă, oferind celor care l-au cunoscut șansa de a-i lua rămas bun și de a-i aprinde o lumânare în memoria sa.

Coroanele de flori au înconjurat sicriul, iar cei dragi au adus buchete și mesaje, semn al iubirii și dorinței de a onora sufletul adolescentului. Una dintre ele, însă, s-a diferențiat de toate celelalte datorită mesajului cu un puternic impact emoțional.

„Odihnă veșnică, pui de dac!”, se arată în mesajul scris pe o coroană.

Aplauze furtunoase pentru Victor Dinicu

Printre cei prezenți s-au evidențiat colegii lui Victor, care au adus cu ei crosele de hochei, omagiind astfel pasiunea și performanțele tânărului în acest sport. Un alt participant la ceremonie a ținut strâns la piept un urs de pluș, simbolizând inocența pierdută și regretul profund. Atunci când cortegiul funerar a pătruns în curtea cimitirului, un moment emoționant a adus aplauzele tuturor celor prezenți, marcând astfel plecarea micului Victor în lumea de dincolo.

Cu toate că familia și prietenii își iau adio de la Victor, durerea rămâne palpabilă, amplificată de pierderea celorlalți șapte oameni în aceeași tragedie. Printre victime s-au numărat tineri cu vârste cuprinse între 11 și 22 de ani, precum și un bărbat de 48 de ani. Întreaga comunitate se confruntă acum cu dificila sarcină de a face față acestei pierderi colective și de a sprijini familiile îndurerate în timpul procesului de vindecare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: