Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Sfaturi pentru a tăia unghiile bebelușului

Sfaturi pentru a tăia unghiile bebelușului

Îngrijirea unghiilor bebelușului

Încă de la naștere bebelușii au unghiuțe. Câteodată pot fi mai lungi, dar ele oricum cresc destul de repede. Părinții trebuie să se ocupa de îngrijirea generală a noului-născut iar unghiile bebelușului trebuie întreținută încă din prima perioadă a vieții.

Pentru a păstra igiena unghiilor copilului și pentru a evita ca acesta să se zgârie cu unghii prea lungi, trebuie să te ocupi de tăierea unghiilor de la mâini și picioare. Poți avea emoții, dar împreună cu partenerul tău, cu rudele apropiate sau o altă mămică poți tăia unghiile bebelușului în siguranță doar dacă ai la îndemână și accesoriile potrivite pentru unghii.

Forfecuța pentru unghiile bebelușului

Dacă urmează să devii părinte, cu siguranță trebuie să îți pregătești o forfecuță pentru bebeluși în kitul pentru bebe. O forfecuță de acest tip este concepută special pentru a ușura tăierea unghiilor celui mic, oferindu-i și adultului posibilitatea de a se simți în control pe perioada în care se ocupă de micuț.

Fiind mai sensibil, bebelușul are nevoie de mai multă atenție și îngrijire. Cu unghii mai mici și delicate, te poți teme să nu îl rănești pe bebe, dar odată ce prinzi mișcarea și vă formați o rutină pentru tăierea unghiilor, tot procesul va decurge mult mai ușor și fără stres.

Beneficiile unei forfecuțe pentru bebeluși

  • este realizată dintr-un material special, precum oțelul inoxidabil
  • permite tăierea unghiilor într-un mod mai ușor și rapid
  • oferă o tăiere precisă a unghiilor de la mâini și picioare
  • are vârful rotunjit pentru a evita rănirea bebelușului
  • oferă siguranță atât celui mic, cât și părintelui
  • permite o manevrare ușoară

Renumită prin calitatea pe care o oferă, o forfecuță de unghii Solingen nu trebuie să îți lipsească din casă. Vei sesiza că investiția este una binemeritată și te va ajuta pentru o perioadă mai lungă de timp, siguranța și igiena pentru bebelușul tău fiind extrem de importante.

Cum să tai unghiile bebelușului

Primele momente când tai unghiile bebelușului sunt mai emoționante și chiar stresante. Cu toate acestea, ai nevoie de răbdare și de susținere în acele momente și vei descoperi că procedura e mult mai ușoară.

  1. Folosește o forfecuță specială destinată pentru bebeluși. Va avea grijă ca cel mic să nu fie rănit și va permite o tăiere delicată a unghiilor.
  2. Ține degetul bebelușului între degetul tău arătător și degetul mare, iar cu restul mâinii menține în loc mânuța sau laba piciorului celui mic. Dacă ai nevoie, roagă o altă persoană să țină mâna sau piciorul bebelușului în timp ce tu tai unghiile.
  3. Cu delicatețe, strecoară forfecuța între deget și unghie și taie ușor, evitând să ciupești pielea bebelușului.
  4. Continuă procedura până termini cu toate unghiile.

Bebelușii sunt sensibili și ca părinte va trebui să înveți să-l îngrijești încă din prima zi. Tăierea unghiilor poate fi un proces stresant pentru o mămică, dar partenerul de viață poate fi un mare ajutor într-o astfel de situație. Cu cele mai bune forfecuțe pentru bebeluși de la Solingen vei face ca rutina de îngrijire a bebelușului să devină o plăcere de care îți vei aminti cu drag peste mulți ani.

Alege calitatea pentru bebelușul tău și îngrijește-i cu delicatețe și atenție unghiile cu forfecuțele Solingen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini