Redactia.ro
Home » Monden » Shakira l-a dat uitării pe Pique. Cine este actorul celebru cu care se iubește acum vedeta

Shakira l-a dat uitării pe Pique. Cine este actorul celebru cu care se iubește acum vedeta

Shakira, celebra cântăreață columbiană, și-a regăsit fericirea după despărțirea de Gerard Pique. Alesul ei este nimeni altul decât Lucien Laviscount, un actor britanic cunoscut din serialul “Emily in Paris”, care este cu 16 ani mai tânăr decât artista. Această relație surprinzătoare a captat atenția fanilor și a presei din întreaga lume, marcând un nou capitol în viața amoroasă a Shakirei.

Despărțirea de Gerard Pique a fost un moment dificil pentru Shakira, care a petrecut ani alături de fostul star de la Barcelona. În ciuda speranțelor și visurilor comune, trădarea lui Pique a determinat-o pe Shakira să părăsească relația toxică. După o perioadă de recuperare și reflecție, cântăreața a găsit din nou fericirea alături de Lucien Laviscount.

Shakira l-a dat uitării pe Pique

Lucien Laviscount a câștigat notorietate internațională prin rolul său în serialul de succes “Emily in Paris”. La 31 de ani, actorul britanic a cucerit inimile telespectatorilor și, se pare, și pe cea a Shakirei. Diferența de vârstă de 16 ani dintre cei doi nu pare să fie un impediment, ci, relația lor înflorește pe zi ce trece.

Totul a început pe platourile de filmare ale noului videoclip al Shakirei, „Punteria”. Lucien Laviscount a fost protagonistul acestui clip, iar chimia dintre ei a fost evidentă încă de la primele scene filmate împreună. Surse apropiate vedetei au confirmat pentru tabloidul britanic Daily Mail că între Shakira și Lucien există o atracție puternică și autentică.

Despărțirea de Gerard Pique a fost o încercare grea pentru Shakira, însă artista a reușit să se ridice și să își continue viața cu optimism. În interviurile recente, Shakira a declarat că este pregătită să lase trecutul în urmă și să îmbrățișeze noile oportunități care i se oferă. Relația cu Lucien Laviscount este dovada vie că Shakira este gata să trăiască din plin și să exploreze noi orizonturi.

Deși noua relație a Shakirei a stârnit numeroase comentarii, atât pozitive, cât și negative, cântăreața nu pare să fie afectată de critici. Prietenii apropiați ai vedetei susțin că Shakira este fericită și că trăiește fiecare moment alături de Lucien. Această atitudine reflectă dorința ei de a se bucura de viață și de a nu lăsa trecutul să îi umbrească prezentul.

Diferența de vârstă de 16 ani dintre Shakira și Lucien Laviscount a fost subiectul multor discuții. Cu toate acestea, Shakira a demonstrat de-a lungul timpului că vârsta nu este un factor determinant în relațiile ei. Ca  în cazul relației cu Pique, unde diferența de vârstă era de 10 ani, Shakira și Lucien reușesc să găsească echilibrul și să se bucure de compatibilitatea lor.

Cum au reacționat fanii

Reacțiile publicului la noua relație a Shakirei au fost mixte. Mulți fani s-au bucurat să o vadă fericită și îndrăgostită din nou, în timp ce alții și-au exprimat scepticismul cu privire la diferența de vârstă și la intențiile lui Lucien. Cu toate acestea, sprijinul și iubirea fanilor adevărați au fost esențiale pentru Shakira în acest nou capitol al vieții sale.

În interviurile sale recente, Shakira a subliniat că este pregătită să își trăiască viața la maxim și să nu se mai uite înapoi. Această atitudine pozitivă și deschisă reflectă dorința ei de a se bucura de fiecare moment și de a explora noi oportunități. Relația cu Lucien Laviscount este doar începutul unei noi etape pline de promisiuni și aventuri.

Ce rezervă viitorul pentru Shakira și Lucien Laviscount? Deși este încă devreme să facem previziuni, relația lor pare să fie pe un drum bun. Atât Shakira, cât și Lucien sunt persoane pasionate și dedicate carierelor lor, ceea ce le oferă un punct comun solid. Rămâne de văzut cum va evolua această poveste de dragoste, dar un lucru este sigur: Shakira este hotărâtă să își trăiască viața cu bucurie și entuziasm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: