Redactia.ro
Home » Monden » Shakira, lovitură dură pentru Pique! Cea mai nouă melodie a artistei este plină de „săgeți otrăvite” adresate fostului partener

Shakira, lovitură dură pentru Pique! Cea mai nouă melodie a artistei este plină de „săgeți otrăvite” adresate fostului partener

shakira si pique

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut și au pus punct unei relații care dura de peste un deceniu. Artista pare să nu poată trece peste modul în care povestea de dragoste a ajuns la final. Deși nu face declarații oficiale în presa iberică, Shakira știe cum să trimită săgeți otrăvite fostului partener. Noua melodie a artistei pare să fie dedicată celui care i-a trădat încrederea.

Shakira îi trimite săgeți otrăvite lui Pique prin intermediul celei mai recente melodii

Shakira a lansat o nouă piesă, iar versurile melodiei par să fie inspirate de situația pe care o traversează vedeta. „Nu fac parte din liga ta; de aceea ești cu cineva ca tine; Îți doresc numai bine cu așa-zisa mea înlocuitoare​; Ai dat un Ferrari pe un Twingo. Ai dat un Rolex pe un Casio”, sunt o parte dintre versurile melodiei, iar fanii sunt de părere că Shakira face referire la relația pe care Pique o are în prezent cu o domnișoară de doar 22 de ani.

Zvonurile despărțirii dintre Shakira și Pique circulau de multă vreme în presa internațională, însă abia în luna iunie 2022 Shakira a confirmat despărțirea de fotbalist și a solicitat discreția presei în tratarea acestui subiect delicat.

Artista și Pique au trăit o poveste frumoasă de iubire timp de 12 ani, iar diferența de 10 ani nu a fost un impediment în calea iubirii lor. Shakira și Pique au doi copii împreună: Milan, născut în anul 2013 și Sasha, care a venit pe lume în anul 2015. Deși au fost împreună atât de mult, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului, iar cea care este răspunzătoare pentru asta ar fi chiar Shakira.

De ce Shakira nu voia să se căsătorească cu Pique

Solista dezvăluia motivul pentru care nu dorea să se căsătorescă cu bărbatul alături de care forma un cuplu. „Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept iubita lui. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său”, mărturisea artista.

În luna iunie, Shakira a anunțat decizia ei de a se despărți de Pique. Motivul despărțirii se zvonește că ar fi fost infidelitatea fotbaalistului. Shakira ar fi angajat o echipă de detectivi care au urmărit îndeaproape activitatea lui Pique. Astfel, solista a primit confirmarea celui mai negru scenariu la care se gândea: în inima și patul lui Pique se strecurase o altă femeie, mult mai tânără.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: