Redactia.ro
Home » Monden » Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Cum s-a răzbunat celebra artistă

Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Cum s-a răzbunat celebra artistă

GALERIE FOTO (9) Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă.

Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, iar melodiile sale, precum „From This Moment On’ și „Man! I Feel Like a Woman” sunt ascultate și în prezent. Vedeta și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă, iar răzbunarea acesteia a fost de-a dreptul surprinzătoare.

Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Cum s-a răzbunat celebra artistă

Shania Twain și-a prins soțul în pat cu cea mai bună prietenă. Cântăreața de origine canadiană a reușit să devină una dintre cele mai apreciate artiste de muzică country din lume. După o copilărie chinuită, Shania Twain a muncit din greu pentru a ajunge ceea ce este azi. Deși a avut succes, problemele nu au ocolit-o. În vârstă de 55 de ani, artista s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum își trăiește viața într-una dintre reședințele sale de lux din Canada, Elveția, Las Vegas și Bahamas. Vedeta arată incredibil, numărându-se printre vedetele care au ales să îmbătrânească natural. Recent, Shania a postat un videoclip pe Instagram, în timp ce se afla în dormitorul său. Fanii au rămas uluiți de luxul în care trăiește artista.

Chiar dacă a avut succes pe plan profesional, vedeta a avut parte de decepție în dragoste. Artista a fost căsătorită cu Robert John „Mutt“ Lange, împreună cu care are un băiat, Eja, 18 ani. Shania s-a dedicat trup și suflet familiei sale, dar povestea de dragoste dintre cei doi avea să se termine după ce artista l-a prins pe Robert în pat cu cea mai bună prietenă. „Eram pregătită să mor atunci, să mă culc şi să nu mă mai trezesc niciodată!“, a mărturi­sit Twain. Infidelitatea fostului soț a determinat-o pe Shania să intre în depresie, dar trădarea celei mai bune prietene nu o poate ierta nici în ziua de azi. „Suferinţa nu discriminează. Nimeni nu poate scăpa de ceea ce i-e scris să trăiască“, spune artista.

Shania Twain a rămas fără voce

După divorțul de primul soț, Shania a rămas fără voce, o pierdere cruntă pentru un cântăreț. Medicii la care a fost au depistat o cauză psihologică. „Gândiţi-vă numai puţin: trac pe scenă, violenţă domestică, moartea părinţi­lor, grija zilei de mâine – atâtea feluri de teamă am cunoscut până acum. Nu-i de mirare că am ajuns să-mi încătuşez propria voce! Dar îmi do­resc mai mult ca orice să cânt din nou!“, a expli­cat vedeta.

După opt ani de la divorț, Shania s-a căsătorit cu Frederic Thiebaud, fostul sot al prietenei care a tradat-o. Cei doi dețin mai multe proprietăți luxoase în întreaga lume, iar Shania postează des imagini pe rețelele de socializare cu ei doi. Putem spune că suferința și trădarea partenerilor i-a unit pe cei doi. „Am, în sfârşit, tot ce-mi pot dori de la viaţă!“, a recunoscut Twa­in pe site-ul care-i poartă numele. Acum, artista împarte custodia lui Eja cu fostul soț, care și-a refăcut viața cu amanta. La 55 de ani a renunțat la turnee, dar compune melodii cu aceeași plăcere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: