Redactia.ro
Home » Monden » Shannen Doherty, un exemplu de curaj și reziliență în fața cancerului. Actrița din Beverly Hills 90210 se pregătește să înfrunte moartea 

Shannen Doherty, un exemplu de curaj și reziliență în fața cancerului. Actrița din Beverly Hills 90210 se pregătește să înfrunte moartea 

Shannen Doherty, un exemplu de curaj și reziliență în fața cancerului. Actrița din Beverly Hills 90210 se pregătește să înfrunte moartea 

hannen Doherty, faimoasa actriță cunoscută pentru rolurile sale memorabile în seriale precum „Beverly Hills, 90210”, se află într-o luptă împotriva unei boli cumplite: cancerul în stadiul 4, cu metastaze. În cel mai recent episod al podcastului ei, „Let’s be clear”, a împărtășit mărturisiri sincere și cutremurătoare despre cum se pregătește pentru moarte și cum își trăiește viața în prezent.

Shannen Doherty, un exemplu de curaj și reziliență în fața cancerului

Cu o deschidere emoțională uluitoare, Shannen a dezvăluit că prioritatea ei principală este mama sa. În ciuda propriei sale suferințe, se gândește la greutatea pe care o va simți mama ei dacă va trece înaintea acesteia. Această empatie profundă arată nu doar frumusețea interioară a actriței, ci și legătura puternică dintre ea și cei dragi.

O decizie grea pe care Shannen a luat-o este legată de bunurile sale. În ciuda luptei cu boala, ea își face timp să-și facă bilanțul vieții și să-și schimbe prioritățile. Această introspecție profundă o conduce să își facă o listă a bunurilor sale, decidând ce păstrează, ce vinde și ce donează. Această acțiune subliniază maturitatea și claritatea ei în fața inevitabilității vieții și a sfârșitului său apropiat.

„Am cancer în stadiul IV. Boala s-a întors și de aceea sunt aici. (…) Este îngrozitor. Sunt foarte speriată. E o veste cumplită din atât de multe puncte de vedere. Cu siguranţă am zile în care mă întreb «De ce eu?». Apoi mă întreb «De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine ar merita aşa ceva?». Niciunul dintre noi nu merită”, spunea actrița la vremea respectivă.

Actrița din Beverly Hills 90210 se pregătește să înfrunte moartea

Printre lucrurile pe care a trebuit să le abandoneze se numără și casa ei din Tennessee, un loc în care visase să creeze un sanctuar pentru ea, pentru mama ei și pentru caii aflați în dificultate. Cu toate acestea, în loc să se lase copleșită de tristețe, Shannen a decis să transforme această experiență într-o oportunitate de a călători cât mai mult posibil alături de cei dragi. Această atitudine pozitivă și hotărâtă reflectă puterea și reziliența ei în fața adversităților.

Dincolo de aceste aspecte practice, Shannen a vorbit și despre modul în care boala a schimbat perspectivele ei asupra vieții. Cancerul a provocat o reflecție profundă asupra a ceea ce contează cu adevărat în viață și a priorităților sale. Decizia de a se bucura de fiecare minut și de a face mai multe călătorii împreună cu cei dragi arată determinarea ei de a trăi fiecare zi în mod autentic și plin de viață.

 „Prioritatea mea în acest moment este mama. Știu că va fi greu pentru ea dacă voi muri înaintea ei”, a mărturisit actrița.

,,Cancerul, pentru mine, m-a făcut cu adevărat să-mi fac bilanțul vieții și să-mi schimb prioritățile”, a explicat actrița celebră.

Diagnosticul de cancer în stadiul 4 a venit pentru Shannen în 2015, iar de atunci, ea a dus o luptă eroică împotriva acestei boli înfricoșătoare. Chiar și după ce a aflat că boala s-a răspândit la nivelul creierului, ea a continuat să fie un exemplu de curaj și speranță pentru mulți oameni din întreaga lume.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: