Redactia.ro
Home » Monden » Show-ul de modă al lui Christian Dior va fi ţinut live, dar fără public, în Italia, pe 22 iulie

Show-ul de modă al lui Christian Dior va fi ţinut live, dar fără public, în Italia, pe 22 iulie

Show-ul de modă al lui Christian Dior

Maria Grazia Chiuri și Pietro Beccari, directorul creativ Christian Dior al colecției de femei și, respectiv, CEO, au găzduit astăzi o conferință video pentru a anunța planurile de modă ale casei din Paris. Pandemia COVID-19 a forțat amânarea datei de emisiune inițială a lui Dior din 27 mai. Cu Franța și Italia acum mai bine de o lună până la redeschiderea lor, compania avansează cu planuri pentru o nouă dată din 22 iulie. Publicul va fi pus în scenă la Piazza del Duomo din Lecce, un oraș istoric din regiunea Puglia a Italiei.

Beccari a dat trei motive pentru spectacol. „Primul pentru Maria Grazia și pentru mine, dar cred că nu suntem singurii: luxul reprezintă emoțiile, iar atunci când vine vorba de modă, nu există nimic care să poarte emoția unui adevărat spectacol de modă, o reprezentație live în care arta să fie efectuată fără o plasă de siguranță „, a spus el.

Motivul numărul doi: susținerea modei atât la scară locală, cât și globală, de la artizani care fac haine și accesorii „familiei” din jurul spectacolului: modelele, fotografii, coafuriștii, artiștii de machiaj, muzicienii și producția case.

Schimbările din cadrul show-ului de modă a lui Christian Dior

„Considerăm că această ocazie va fi de bun augur pentru viitor, un stimulent bun pentru a continua cu un anumit optimism.” Motivul numărul trei: Atât Beccari, cât și Chiuri sunt italieni. „Sprijinul pentru țara noastră este important pentru amândoi, cum este și sprijinul pentru regiunea Puglia, care a fost atât de grav afectată de criză și de marginea falimentului, dar cu o puternică voință de a lupta”, a explicat el.

Chiuri, al cărui tată provine din regiunea Puglia, a dat cunoștințe despre colecția planificată de mult timp, într-un interviu înregistrat, în care sunt prezentați numeroși meșteri din Puglia, la care a apelat să ajute la producerea ei și a meșteșugurilor lor particulare. Printre ele se numără tombolo, un tip de broderie asemănător cu „arta”, și constantine, o metodă de țesut. O notă deosebită sunt luminaria sau sculpturile ușoare ale lui Marinella Senatore, care a inclus zicale în unele dintre piesele pe care le-a contribuit, inclusiv în aceasta: „Ne ridicăm ridicând altele”.

„Ceva care a fost foarte important pentru mine a fost să transmit cât de multă valoare de măiestrie există în Puglia și cât de important este, în special pentru generațiile tinere, să investească în asta”, a spus Chiuri în videoclip.

„Suntem o companie care lucrează cu oameni din întreaga lume – atât de mulți oameni depind de munca noastră. Este un proiect colectiv care implică multă lume și am găsit un sentiment deosebit de fraternitate și fraternitate în rândul acestor oameni care, în ciuda tuturor dificultăților și a acestui sentiment general de a nu știi și de a nu înțelege, au decis oricum să lucreze cu mine. ”

Anunțul de astăzi îl diferențiază pe Dior de rivalii săi de case de modă de lux, care se află în cea mai mare parte a spectacolelor sezonului stațiunii din anii obișnuiți în favoarea programărilor în showroom sau a experiențelor virtuale. Beccari a indicat că show-ul couture Christian Dior toamna 2020, programat pentru 6 iulie, nu va fi live, dar nu va intra în detalii. În ceea ce privește emisiunea din primăvara anului 2021, care va avea loc la Paris în septembrie, el a spus: „Sperăm să putem avea un anumit public, dacă nu chiar o sală completă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: