Redactia.ro
Home » Stil de viață » Și-a anulat nunta după ce a primit un mesaj pe rețelele de socializare. Ce i s-a spus femeii care își iubea nespus logodnicul

Și-a anulat nunta după ce a primit un mesaj pe rețelele de socializare. Ce i s-a spus femeii care își iubea nespus logodnicul

Și-a anulat nunta după ce a primit un mesaj pe rețelele de socializare. Ce i s-a spus femeii care își iubea nespus logodnicul

Sarah Dononue era o tânără fericită și împlinită, care își plănuia nunta alături de persoana iubită. Numai că – dintr-odată – viața tinerei a fost dată peste cap după ce a primit o serie de mesaje pe rețelele de socializare. Nemaiavând încotro, femeia a anulat nunta și s-a mutat din casa în care locuia cu logodnicul său.

Și-a anulat nunta după ce a primit mai multe mesaje în mediul online

Sarah Dononue administra un concurs de frumusețe în rândul persoanelor fit, numit „Miss Galaxy Universe Peagent”, când a cunoscut prima oară ura celor din jur. Femeia primea zilnic zeci de mesaje de amenințare și de ură, prin intermediul rețelelor de socializare. Sarah era hărțuită în fel și chip, iar într-o zi a clacat.

A deschis laptopul și când a citit ce îi scrisese lumea, femeie a intrat într-o depresie cruntă. Își petrecea timpul citind sutele de mesaje din mediul online și sfârșea prin a plânge în hohote. După o perioadă în care viața ei părea că se sfârșește, a luat decizia de a pune punct logodnei sale. A considerat că nu mai poate fi fericită niciodată. S-a mutat din casa în care locuia, de frica celor care îi voiau răul.

A picat într-o depresie cruntă

Acum, la 44 de ani, Sarah vorbește despre tot ce a simțit în perioada respectivă și cum hărțuirea în mediul online a făcut-o să ia decizii pripite. „Am fost numită narcisistă, egoistă și abuzivă. Culmea e că în cazul hărțuirii online nu ai ce să faci. Aceste persoane cred că dețin adevărul absolut din spatele tastaturii lor. Erau peste tot, facebook, twitter, și n-aveam cum să îi opresc.”, a mărturisit Sarah.

Mai mult de atât, tânăra a apelat serviciul de urgență și a cerut ajutorul polițiștilor. Din păcate, aceștia nu au avut cum s-o ajute, moment în care Sarah a început să creadă că viața ei nu mai poate fi salvată. Acela a fost momentul în care cele mai negre gânduri i-au trecut prin cap femeii.

Din fericire, tocmai fostul logodnic a făcut-o să iasă din această gaură neagră. Au schimbat orașul, oamenii care îi înconjurau, serviciu și au început o viață nouă. La un an distanță, cei doi s-au căsătorit, iar acum Sarah poate vorbi despre tot ce trăise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: