Redactia.ro
Home » Stil de viață » Și-a făcut un tratament de față cu orez și miere. Când s-a uitat în oglindă nu i-a venit să creadă

Și-a făcut un tratament de față cu orez și miere. Când s-a uitat în oglindă nu i-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2)

 

Dorința femeilor de pretutindeni a fost dintotdeauna să oprească timpul în loc când vine vorba despre chipul lor. Însă, cum nu s-a descoperit încă secretul tinereții veșnice, reprezentantele sexului frumos au căutat tot felul de tratamente miraculoase care să le ajute în lupta cu timpul. Ei bine, una dintre ele a încercat un tratament de față cu miere și orez, iar rezultatul a uimit-o.

Și-a făcut un tratament cu miere și orez și apoi nu s-a recunoscut în oglindă

Tanya a ajuns în posesia unui tratament japonez anti-îmbătrânire, care promitea să șteargă de pe chipul uman 10 ani. Fără prea multe așteptări, femeia și-a pregătit tratamentul întocmai cum i-a fost sugerat și a avut parte de o surpriză de proporții.

Cum se prepară tratamentul cu orez și miere. Pentru început trebuie să fierbi 3 linguri de orez până se înmoaie boabele. Ulterior, îl strecori, îl clătești cu apă rece și-l pui într-un bol. Apa în care s-a fiert orezul o pui într-un alt bol. Peste orezul strecurat adaugi o linguriță de miere și 3 de lapte cald. Amestecă foarte bine compoziția apoi fă un masaj ușor pe față și pe gât cu pasta obținută. La sfârșit, adaugă un strat fin din acest tratament și lasă să acționeze jumătate de oră. La sfârșit, clătește fața și decolteul cu apă din abundență.

Ce a văzut femeia în oglindă după ce și-a aplicat tratamentul

Femeia a fost surprinsă să vadă că de la prima aplicare a acestui tratament, tenul său era mai hidratant și mai luminos, dar și ridurile sale s-au mai estompat. Hotorâtă să testeze pe termen lung acest tratament, Tanya și-a reaplicat tratamentul de 2 ori pe săptămână. După doar câteva săptămâni, toți o întrebau despre rețeta miraculoasă prin care și-a șters ani buni de pe chip.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: