Redactia.ro
Home » Stil de viață » Și-a aplicat vopsea pe păr, acasă, și era să moară. Greșeala pe care multe femei o fac în timpul pandemiei

Și-a aplicat vopsea pe păr, acasă, și era să moară. Greșeala pe care multe femei o fac în timpul pandemiei

Și-a aplicat vopsea pe păr, acasă, și era să moară. Greșeala pe care multe femei o fac în timpul pandemiei

De când s-a declanșat stare de urgență în România, comportamentul nostru s-a schimbat în totalitate. Dacă odinioară apelam la specialiști pentru tratamentele de înfrumusețare ori pentru coafoare, acum suntem nevoiți să ne descurcăm singuri, în interiorul reședinței noastre. Așa a făcut și o tânără care și-a dorit să-și vopsească părul. Ce a făcut a fost cât pe ce să o coste viața. Iată care e greșeala pe care multe femei o fac.

A fost cât pe ce să moară după ce a încercat să se vopsească

Estelle și-a dorit să aibă părul vopsit și îngrijit ca și până acum, așa că și-a cumpărat o vopsea din comerț și a vrut să și-o aplice singură acasă. Știind că are diverse alergii, ea a procedat întocmai cum spuneau instrucțiunile de pe ambalajul vopselei, și anume aplicarea pe mână pentru a testa. Numai că, în loc să aștepte 48 de ore pentru a vedea cum reacționeaza organismul ei, ea a așteptat doar 30 de minute

Imediat cum a terminat de aplicat toată vopseaua pe păr, tânăra și-a dat seama că ceva nu e în regulă. Scalpul a început s-o mănânce și să se tumefieze. A dat fuga la farmacie și a cerut niște antihistaminice, pe care le-a luat conform indicațiilor medicilor, pentru a calma inflamația. S-a băgat în pat și a sperat că a doua zi situația va reveni la normal.

Ce a pățit după ce a aplicat vopsea de păr

Numai că, din păcate, situația nu s-a ameliorat. Când s-a trezit, pielea i se umflase și o ustura pe tot scalpul. „Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, povesteşte Estelle.

Văzându-se în fața acestei situații, tânăra n-a avut încotro decât să apeleze serviciul de urgență și să povestească pas cu pas tot ce a făcut. Medicii au decis să-i administreze pe loc un tratament șoc cu adrenalină și s-o țină sub supraveghere timp de 24 de ore.

După o noapte petrecută la spital, tânăra a început să se simtă mai bine. Cu toate acestea, pe fața ei au rămas anumite semne, care îi vor aminti tot timpul de greșeala făcută. Tânăra și-a expus povestea în social media, sperând că alții vor evita să facă greșeala aceasta care era s-o coste viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini