Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a făcut un selfie și l-a postat. Ce s-a văzut în fotografie?

Și-a făcut un selfie și l-a postat. Ce s-a văzut în fotografie?

GALERIE FOTO (2)

Și-a făcut un selfie în camera de cămin și l-a postat online. După cinci minute și un scroll printre comentarii și-a dat seama ce gafă a făcut. Mai grav e că și mama sa a văzut detaliul neobișnuit din fotografie. Acum, tânăra moare de rușine și nu știe cum să explice ce s-a întâmplat.

Și-a făcut un selfie și apoi a regretat

A vrut să se laude cu noua pereche de ochelari în mediul online, așa că și-a făcut un selfie. Cum a postat fotografia și-a dat seama de gafă. În imagine se strecurase un detaliu pe care n-ar fi vrut niciodată să-l facă public. Și asta pentru că în fundalul imaginii se regăsea o jucărie pentru adulți.

În scurt timp de la postare, tânără primise zeci de comentarii. Unele erau de-a dreptul răutăcioase, în timp ce altele, pur și simplu, o ridicularizau. Degeaba a șters fotografia că toți care o cunoșteau o văzuseră. Printre aceștia chiar și mama sa.

Reacția mamei sale

Mama tinerei a fost printre cei care au comentat la fotografie. În loc s-o certe, femeia s-a amuzat de gafa tinerei și a rugat-o să fie mai atentă pe viitor. „E sănătos, dar nu OK să știe toată lumea, dragă!”, i-ar fi scris aceasta fiicei sale. Tinerei nu i-a venit să creadă că mama sa a preferat să comenteze fotografia, în loc să o sune s-o alerteze de cele întâmplate.

și-a făcut un selfie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini