Redactia.ro
Home » Știri » Și-a legat copilul de doi ani de gât, ca să o convingă pe fosta iubită să se întoarcă la el

Și-a legat copilul de doi ani de gât, ca să o convingă pe fosta iubită să se întoarcă la el

Și-a legat copilul de doi ani de gât, ca să o convingă pe fosta iubită să se întoarcă la el

Și-a legat copilul de doi ani de gât. Un bărbat din județul Suceava a fost reținut după ce în urmă cu trei luni și-a legat copilul de gât pentru a o convinge pe fosta sa iubită să se întoarcă la el.

Și-a legat copilul de doi ani de gât, ca să o convingă pe fosta iubită să se întoarcă la el

Caz șocant în județtul Suceava după ce un tată și-a legat cu curea copilul de numai doi ani de gât, pentru a o convinge pe mama copilului să se întoarcă acasă. În urmă cu trei luni, bărbatul s-a întors din străinătate și a observat că iubita sa a plecat la părinții săi, împreună cu copilul de doi anișori. Bărbatul nu a putut suporta să rămână singur și a înceract să o convingă să se întoarcă la el. Potrivit femeii, acesta a venit să-l ia pe cel mic la plimbare, iar după câteva minute i-a trimis poze fostei iubite cu copilul în timp ce era legat de gât. Acesta o amenința pe mamă că îi va omorâ copilul dacă nu se întoarce la el.

Mi-a trimis poza cu copilul legat de gât, atunci am fost la poliție, am fost cu poliția am luat copilul… l-am luat, l-am băgat în mașina de poliție, el a sărit peste noi în mașina de poliție, m-a tras de păr. L-au dus o oră la nebuni și după oră i-au dat drumul precum că are discernământ,”a declarat fosta iubita.

Bărbatul a fost reținut

Femeia se pare că era bătută și amenințată constant cu moartea de către iubitul său, motiv pentru care s-a hotârât să îl părăsească. Pe 18 septembrie, femeia a obținut ordin de restricție, împotriva bărbatului, acesta fiind ulterior, reținut de către autorități. Reprezentanții Direcției Copilului Suceava au început o acnhetă socială. Potrivit datelor oficiale, 30%dintre femeile din întreaga Românie, sunt victime ale agresiunilor în familie și foarte puține sunt cazurile în care femeile apelează la autorități pentru ajutor.

Citeste si:Microbuz cu 12 persoane, răsturnat în Bistriţa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: