Redactia.ro
Home » Știri » Microbuz cu 12 persoane, răsturnat în Bistriţa

Microbuz cu 12 persoane, răsturnat în Bistriţa

microbuz

Un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat vineri dimineață în Bistrița. Oamenii plecau la muncă în străinătate.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, mașina s-a răsturnat pe DN 15A, la ieşirea din localitatea bistriţeană Teaca spre Reghin.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4,30 dimineaţa, după ce microbuzul a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed. Toate cele 12 persoane au reuşit să se evacueze singure din microbuzul răsturnat.

Accident grav în Vrancea. Un copil de zece ani și alte două persoane și-au pierdut viața

Echipajele medicale care au evaluat răniţii au constatat că aceştia au suferit doar leziuni mici şi excoriaţii şi că toţi au refuzat transportul la spital.

Primăria comunei Teaca, pe raza căreia s-a produs accidentul, a pus la dispoziţie un mijloc de transport pentru a-i duce pe cei implicaţi în accident la sediul instituţiei, până va veni o altă mașină.

Persoanele din microbuz erau din judeţul Bacău şi se duceau să muncească în Anglia, potrivit Agerpres. Aceștia și-au continuat călătoria cu un alt mijloc de transport, potrivit StirideBistrita.ro.

sursa foto: StirideBistrita.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: