Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Vrancea. Un copil de zece ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident

Accident grav în Vrancea. Un copil de zece ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident

Accident grav în Vrancea. Un copil de zece ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident

Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au pierit, iar alte patru persoane sunt grav rănite într-un accident de circulație în Slobozia Bradului, județul Vrancea.

Accident grav în Vrancea. Un copil de zece ani și alte două persoane și-au pierdut viața într-un accident

Potrivit Inspectoratului de Poliție Vrancea, conducătorul unui autocamion care circula pe DN2/E85, dinspre Focșani, către Buzău, în afara localității Slobozia Bradului. Acesta nu a adaptat viteza ogligatorie la condițiile de drum și a frănat, iar vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire. Moment în care a intrat într-o autoutilitară care circula pe sensul opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane, un bărbat de 40 ani, şoferul autoutilitarei, o femeie de 35 ani şi un minor de 10 ani, pasageri în autoutilitară. Au fost de asemenea răniţi alţi doi bărbaţi, pasageri în autoutilitară şi şoferul autocamionului care a provocat accidentul. O altă minoră în vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la Spitalul judeţean Buzău”, a precizat IPJ Vrancea.

Trei persoane între care un copil de 10 ani a murit

IPJ Vrancea au anunțat că în urma accidentului, trei persoane au murit, șoferul care se afla în dubiță, un bărbat de 40 de ani, o femeie de 35 de ani și un băiețel de 10 ani. De asemenea, alți doi bărbați, care se aflau și ei în dubiță, au fost răniți, șoferul autocamionului și o fetiță de 14 a fost transferată de urgență la spitalul Buzău.

Autoritățile anchetează pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeste si:Tatăl fetiței din Iași care a căzut victimă olandezului, oferă detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: