Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl fetiței din Iași care a căzut victimă olandezului, oferă detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher

Tatăl fetiței din Iași care a căzut victimă olandezului, oferă detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher

Tatăl fetiței din Iași care a căzut victimă olandezului, oferă detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher

Detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher. Tatăl fetiței din Iași care ar fi căzut victimă olandezului suspectat de moartea Mihaelei, fetița de 11 ani, din localitatea Gura Șuții, povestește ce s-a întâmplat în ziua în care olandezul a luat-o pe fiica sa.

Tatăl fetiței din Iași care a căzut victimă olandezului, oferă detalii cutremurătoare despre Johannes Visscher

În anul 2016, un eveniment care din fericire s-a sfârșit cu bine, avea să revină la suprafața după 3 trei ani. În 2016, o fetiță de 8 ani din Iași avea să fie luată de la un magazin de către un individ care o ademnește cu o gumă de mestecat. Cu motivul că o duce acasă, fetița s-a urcat în mașina , însă bărbatul  nu a lăsat-o acasă, ci a dus-o la „o plimbare”. Fetița s-a speriat și a început să țipe, motiv pentru care, agresorul s-a hotărât să dea jos din mașină. În urma cazului de la Dâmbovița, unde Mihaela a fost găsită decedată, tatăl fetiței din Iași a observat că persoana care o răpise pe fiica sa în urmă cu trei ani, este același cu cel care ar fi omorât-o pe Mihaela.

Tatăl fetiței l-a recunoscut după cercel

Bărbatul din Horlești, județul Iași, a declarat că a trimis fetița la un magazin care se afla la 300 de metri de casă.

Venind înapoi a ajuns-o din urmă o maşină albă, mie îmi povestiseră la vreo două zile după fetele de şcoală că l-au mai văzut pe invidiul respectiv care mi-a luat fata în maşină cu două zile după aceea. A oprit maşina şi a zis <păi acasă>, <urcă în maşină>. Fetiţa a crezut că poate e neam de-al nostru că semăna maşina cu maşina unor cumnaţi de ai mei, colegi de ai mei şi a zis că poate opreşte maşina”, declară bărbatul.

Acesta povestește că bărbatul i-ar fi dat copilei o gumă de mestecat, iar aceasta a urcat, pentru că a crezut că este un prieten de familie, datorită asemănării mașinii. Când au ajuns în dreptul porții, fetița a vrut să coboare însă acesta i-ar fi spus că se vor mai plimba puțin. Suspectul a fost filmat de camerele de supraveghere când a făcut turul satului de două ori. Fetița ar fi țipat, și ar fi dat-o jos la cimitir, apoi ar fi mângâiat-o pe picior.

Agresorul vorbea stâlcit și avea cercel în ureche

Tatăl fetiței agresate susține că agresorul nu vorbea bine română, de asemenea, acesta ar fi avut un cercel în ureche. Se pare că din 2016, părinții nu au mai primit vreo informație despre caz. Fetița l-a identificat pe agresor pe camerele de supraveghere, iar acum tatăl susține că bărbatul suspectat de moartea fetiței de 11 ani din localitatea Gura Șuții este același cu cel care i-a luat fetița în 2016.

Momentan, anchetatorii nu au reușit să identifice dacă bărbatul din imagine este olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana.

Citeste si:Jurnalistul Ovidiu Zară, despre cui aparțin oasele găsite în liziera pădurii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: