Redactia.ro
Home » Monden » Și-a luat ADIO de la America Express! Personajul care a întrerupt colaborarea cu Antena 1: ”Consider că era necesar”

Și-a luat ADIO de la America Express! Personajul care a întrerupt colaborarea cu Antena 1: ”Consider că era necesar”

GALERIE FOTO (2)

De câteva zile au început filmările intense pentru noul sezon al emisiunii America Express, iar toți concurenții, alături de întreaga echipă, fac tot posibilul pentru a crea un show de-a dreptul spectaculos. Din păcate, există o personaj care va lipsi cu desăvârșire în acest sezon, iar fanii au observat asta imediat.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine sunt următorii câștigători ai sezonului din acest an al emisiunii „America Express”. Irina Fodor îi însoțește pe aceștia și se asigură că toate probele sunt duse la final cu succes. Chiar și așa, un membru important al „familiei” lipsește.

Cine este „OUT” de la Antena 1

Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că cel care și-a luat adio de la noul sezon al emisiunii de pe Antena 1 este nimeni altul decât Oase. Acesta ocupa postul de co-prezentator și o ajuta pe Irina Fodor de fiecare dată când avea nevoie, doar că de data aceasta a refuzat categoric să mai plece din România.

Fanii au fost cei care au descoperit faptul că bărbatul a rămas în România, în timp ce restul echipei s-a deplasat către locația în care se va filma emisiunea. În acel moment au început întrebările pentru Oase cu privire la faptul că s-ar fi certat cu producătorii de la Antena 1.

De ce nu mai apare Oase la America Express

Oase s-a văzut nevoit să clarifice imediat situația și să le scrie un mesaj fanilor săi de pe rețelele de socializare. Bărbatul a menționat că nu a fost vorba despre nicio ceartă între el și producători, ci pur și simplu a simțit nevoia să facă un pas în spate și să își facă mai mult timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru el.

„Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât sa mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult.

Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin si cu mai multă forță, inspirație si creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea! Așa că… nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce si mai aproape de cel ce vreau să fiu!”, a scris Oase pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: