Redactia.ro
Home » Știri » Și-au lăsat fetița de patru ani în mașina încinsă de căldură. Cum au reacționat angajații de la SMURD

Și-au lăsat fetița de patru ani în mașina încinsă de căldură. Cum au reacționat angajații de la SMURD

GALERIE FOTO (2) Și-au lăsat fetița de patru ani în mașina încinsă de căldură.

Și-au lăsat fetița de patru ani în mașina încinsă de căldură. Atitudinea unor părinți iresponsabili putea să provoace o tragedie, în parcul Herăstrău, din București. O fetiță în vârstă de aproximativ 4 ani a fost lăsată în mașina încinsă de căldură, fără apă și fără pic de aer. Din fericire, un tânăr și-a dat seama de situație și a anunțat autoritățile.

Și-au lăsat fetița de patru ani în mașina încinsă de căldură. Cum au reacționat angajații de la SMURD

O fetiță de aproape 4 ani a fost lăsată în mașina încinsă de căldură, fără ca autoturismul să fie pornit sau cu geamurile deschise. Un tânăr se afla împreună cu mama lui în parcul Herăstărău când au observat o fetiță închisă într-o mașină lăsată în soare, plasată pe marginea lacului. Alexandru Olănescu și-a dat seama imediat de gravitatea situației și a sunat imediat la 112. La capătul firului a răspuns o femeie care îi ceartă atât pe tânărul care a sunat, cât și pe mama acestuia. Băiatul a povestit întregul eveniment pe rețelele de socializare, acolo unde mii de oameni au fost șocați de cele întâmplate. Potrivit acestuia, cei de la dispecer le-au spus să o întrebe pe fetiță dacă are nevoie de ceva, ceea ce l-a indignat pe tânăr, având în vedere că micuța nu comunica.

România anului 2022
Trecând prin zona lacului Herestrau am observat o fetița in jur de 3-4 ani închisă intr-o mașina lăsată in soare, fără ca mașina sa fie pornita ori geamurile sa fie deschise, mașina fiind plasata pe marginea lacului și având acces la drum public.
Sunând la 112, având in vedere ca fetița nu avea nici măcar o sticla cu apa, doamna dispecer ne face legătura cu un domn de la pompieri (cred ca de la SMURD) care ne cearta, atât pe mine, cât și pe mama ca de ce am sunat la 112, deoarece aceasta nu o urgentă! De asemenea ne amintește ca noi nu suntem rude cu aceasta!!!!!
Ne pune sa batem in geamurile mașinii sa o întrebam pe fetița (care nu avea mai mult de 4 ani) daca are nevoie de ceva și dacă dorește îngrijiri medicale?!???!
Facem și acest lucru cu toate ca e o acțiune halucinanta, o fetița de 3-4 ani nu poate sa își dea seama de starea sa, ne conformam totuși.
Însă nu primim niciun răspuns din partea acesteia!!!!!!Ii reamintim domnului ca toată convorbirea este înregistrată și ca noi ne-am făcut datoria, iar dacă se întâmpla ceva acesta va fi responsabil! Ii transmitem imperativ sa trimită un echipaj pentru ca este o situație peste care nu putem trece impasibili!„, a scris tânărul pe Facebook.

Fetita salvata din masina incinsa Sursa foto: Facebook

Fetița a fost salvată de pompieri

După minute în șir în care angajata de la 112 le-a spus celor doi că există posibilitatea să primească amenda pentru că au sunat pentru așa ceva, pompierii, poliția și salvarea au ajuns imediat la fața locului. Pompierii deschid ușa mașinii și reusesc să o scoată pe fetiță care era speriată și însetată.

„Vin pompierii, poliția, salvarea, și rămân și domnii consternați de situație, respectiv cum poate cineva sa închidă un copil la peste 40 de grade intr-o mașina care nu are aerul condiționat pornit, geamuri deschise etc., ne confirma, de asemenea, ca am procedat corect anunțând autoritățile!
Reușesc sa deschidă masina si ii acorda îngrijiri medicale fetiței care era destul de speriata, transpirată si insetata!
Felicitări Poliția Română; Pompierii Smurd, Ambulanta Bucuresti Ilfov pentru profesionalism și implicare! Va mulțumim!
Nu același lucru pot spune despre dispecerul de la 112!
Aceasta mentalitate, in care implicarea civică este considerată ca un lux și, totodata, o fiță, trebuie, prin fiecare acțiune a noastră, schimbată!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: