Redactia.ro
Home » Monden » Și designerii cu bani au datorii câteodată. Cătălin Botezatu i-ar fi dator afaceristei Cristinei Bâtlan. Ce sumă trebuie să îi înapoieze

Și designerii cu bani au datorii câteodată. Cătălin Botezatu i-ar fi dator afaceristei Cristinei Bâtlan. Ce sumă trebuie să îi înapoieze

Cristina Batlan

Cătălin Botezatu i-ar fi dator Cristinei Bâtlan, așa cum aceasta a mărturisit într-o provocare desfășurată într-o emisiune TV. Iată despre ce sumă ar fi vorba și în ce context s-a produs „împrumutul”.

Ce sumă i-ar datora Cătălin Botezatu afaceristei Cristinei Bâtlan

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Ea a acceptat provocarea sosurilor iuți ale lui Cătălin Măruță și a mărturisit că are bani de primit de la Cătălin Botezatu.

Cristina Bâtlan a primit mai multe întrebări în emisiunea „La Măruță”, iar una dintre ele a fost referitoare la persoanele publice din România care i-au cerut bani de-a lungul timpului, dar nu i-au mai înapoiat, a scris Pro TV. Cu această ocazie, ea a declarat că una dintre aceste persoane publice ar fi și Cătălin Botezatu.

„5.000 de euro. Nu i-am dat bani împrumut, i-am dat țesături pe care nu le-a plătit, așa că le-am considerat un împrumut pierdut. El știe. A fost de mult. Au mai fost și alții, dar am ales un singur client”, a declarat Cristina Bâtlan  în cadrul emisiunii menționate mai sus.

Cristina Bâtlan, afaceri estimate la milioane de euro

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor când era foarte tânără, iar acum este milionară în euro. Ea a pus temelia unui mare brand de încălțăminte românesc. Această pasiune i-a fost insuflată de bunica ei, care iubea nespus de mult moda, mai ales pantofii.

Cu toate acestea, viața antreprenoarei nu a curs întotdeauna lin. Ea a descoperit, la un moment dat, că soțul îi este infidel. Mai mult decât atât, poate că cea mai grea perioadă pentru ea a fost atunci când a născut prematur un băiețel cu numeroase probleme de sănătate, dar care acum este bine, are 8 ani.

,,L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia sa se nască. Înainte de  operație am contactat peste 90 de doctori”, a declarat aceasta, conform Libertatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Bâtlan (@cristinabatlan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Bâtlan (@cristinabatlan)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: