Redactia.ro
Home » Știri » Și înșelată, și cu banii luați! Cum a reacționat o femeie când și-a văzut soțul în mașină cu amanta

Și înșelată, și cu banii luați! Cum a reacționat o femeie când și-a văzut soțul în mașină cu amanta

GALERIE FOTO (2)

Incidentul care a avut loc în Găești, un mic oraș din județul Dâmbovița, a făcut senzație în comunitate și a atras atenția opiniei publice asupra unei reacții neobișnuite a unei femei de 29 de ani, care și-a prins soțul înșelând-o cu o altă femeie în mașina lor. Acest eveniment neobișnuit a avut loc în plin centrul Găeștiului, chiar în apropierea sediului de Poliție, ceea ce a adăugat un element suplimentar de dramatism întregii povesti.

Cu inima sfâșiată și furie în ochi, femeia a descoperit soțul său într-o situație compromițătoare, în timp ce se afla cu amanta în mașina lor. Reacția sa a fost departe de ceea ce se aștepta oricine, și a atras priviri curioase din partea trecătorilor. Femeia nu a lăsat acest moment de jenă să treacă neobservat și a reacționat într-un mod care a uluit pe toată lumea.

Ce a făcut femeia când a văzut că soțul este cu amanta în mașină

Cu toate că nu erau într-un loc izolat sau într-un colț ascuns al orașului, ci la câțiva metri distanță de sediul Poliției, femeia a decis să-și facă singură dreptate. A urcat cu hotărâre pe capota mașinii în care se aflau cei doi îndrăgostiși și a început să strige și să lovească cu pumnii în geamuri. Gestul său i-a surprins pe amorezi și a atras priviri curioase din partea celor care treceau pe lângă mașină.

În ciuda eforturilor disperate ale soțului pentru a-și convinge soția să coboare, femeia nu s-a lăsat intimidată. Cu un sentiment de furie și umilință care-i alimenta fiecare gest, ea a continuat să strige și să lovească mașina, ignorând cu desăvârșire privirile stupefiate ale martorilor. Scenele dramatice s-au desfășurat în plină lumină a zilei, în mijlocul străzii aglomerate.

Amendată de Poliție, după ce a fost înșelată

Martorii oculari ai incidentului au sunat imediat la Poliție, iar în câteva minute, un echipaj de poliție a sosit la fața locului. Ofițerii au intervenit pentru a calma spiritele și a soluționa situația. Soțul înșelat a fost chemat la o discuție cu poliția, iar amanta sa a fost confruntată cu acuzele femeii furioase.

”Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002. Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contraventional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: