Redactia.ro
Home » Știri » Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad. Leo Iorga a murit sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul. Trupul artistului va fi depus luni, la ora 11.00, la Casa Eliad din București. Artistul va fi înmormântat marți, la 12.00 la Cimitirul Bellu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad

Solistului trupei Compact,Leo Iorga, s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. În ultimii ani, Leo a avut mai multe probleme de sănătate, iar anul acesta, șa începutul lunii februarie, artistul a fost diagnosticat cu cancer stadiul 3-4 la singurul plămân rămas.

Leo Iorga s-a născut pe 2 decembrie 1965, în Arad. Aceasta a debutat ca toboșar în trupa Liceului „Ioan Slavici” din Arad. Între timp a devenit toboșarul trupei Crago, după care, în 1988 până în 1996 a fost solistul trupei Compact B. După ce a plecat din trupă, în 1996, a fondat trupa Schimbul 3,k împreună cu Adi Ordean, fost solist al trupei Pacifica.

Leo Iorga, dragostea pentru muzică

În 2011, cântărețul a fost supus primei operații pentru extirparea unei tumori la plămân, iar prima întrebată medicului după operație, a fost «Când pot să cânt?».

După șase luni, solistul trupei Compact a urcat din nou pe scenă, dar boala a recidivat. Potrivit apropiaților, Leo Iorga a suportat stările chinuitoare cu încredere și curaj. «Cât mă va ține Dumnezeu pe pământ vreau să cânt», spunea când nu era la tratament.

Deși era bolnav, cântărețul a fost mereu alături de cei care îl iubesc, pe scenă, în fața publicului.

Mesajul familiei după moartea lui Leo Iorga

Familia cântărețului a povestit felul în care Iorga a înfruntat boala, deși în cele din urmă acesta a cedat.

După ani şi ani’ în care s-a luptat cu boala, vocea inconfundabilă a lui Leo a tăcut. De data asta, definitiv. Boala l-a învins, deşi de aproape 9 ani s-a ‘luat la trântă’ cu ea. Uneori a reuşit s-o împingă de lângă el, spunându-i şi spunându-şi ‘Eu mai am de cântat’. Şi a urcat din nou pe scenă. Alteori boala a fost mai puternică decât el şi doar împreună cu aceia care l-au iubit şi i-au fost alături a putut-o înlătura, pentru o vreme, din calea lui”, se arată într-un comnunicat semnat de familia artistului.

Cei doi copii își amintesc că tatăl lor nu a stat departe de scenă, chiar dacă avea probleme de sănătate. „Nu l-a interesat că urcă pe scenă sprijinit în cârjă, nici că trebuie să stea pe scaun când cântă. El a trăit, în ultimii ani, pentru muzică şi pentru publicul care îl iubea şi pe care îl iubea. Acum vocea lui a tăcut…Drum bun printre îngeri, Leo! Acum le poţi cânta şi lor”, au spus Eduard şi Paul Iorga.

Citeste si:Luni se decide soarta Guvernului Orban. Plenul reunit al Parlamentului se reuneşte pentru votul de învestire

Citeste si:Cine este și cu ce se ocupă sora Andreei Marin. Uite cum arată acum

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini