Redactia.ro
Home » Monden » Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit: „Asta și-a dorit, asta a găsit!”

Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit: „Asta și-a dorit, asta a găsit!”

Adriana Bahmuțeanu a luat pe toată lumea prin surprindere zilele trecute când a anunțat public că face nuntă, iar pentru a demonstra că vorbește serios a postat  fotografii de la slujba religioasă de logodnă. Iată cum a reacționat Silviu Prigoană, dar și copiii vedetei!

Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou în fața altarului!

Vedeta s-a logodit cu George Steven, cel care a reușit să îi fure inima. Cei doi au fost deja la biserică, iar acum au depus și actele la Starea Civilă, pentru a deveni soț și soție.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

Silviu Prigoană, fostul șoț al vedetei i-a transmis un mesaj cu ocazia logodnei. Fostul politician susține că nu l-a cunoscut niciodată pe actualul partener de viață al fostei sale soții, dar important este ca toată lumea să fie fericită.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!’, a spus Silviu Prigoană, pentru Impact.

Copiii Adrianei Bahmuțeanu, prima reacție când au aflat că mama lor s-a logodit

Deși sunt împreună de doar trei luni de zile, Adriana face pasul cel mare. Vedeta vrea să aibă o familie unită, așa că și-a întrebat băieții, Eduard și Maximus ce părere au despre eveniment.

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a transmis Adriana Bahmuțeanu pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au cunoscut cu câteva luni în urmă, iar acum au făcut marele pas:

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaște. Așa am simțit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun”, a spus George Steven, potrivit aceleași surse.

 

Sursa foto: viva.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: