Redactia.ro
Home » Monden » Simona Florescu, sărbători triste fără Ion Dichiseanu. Ioana nu își revine după moartea artistului

Simona Florescu, sărbători triste fără Ion Dichiseanu. Ioana nu își revine după moartea artistului

GALERIE FOTO (4) Simona Florescu, sărbători triste fără Ion Dichiseanu

Simona Florescu, sărbători triste fără Ion Dichiseanu. Regretatul artist s-a stins din viață pe 20 mai 2021, din cauza unor probleme de sănătate. Familia lui Ion Dichiseanu au sărbătorit pentru prima oară Crăciunul și Revelionul fără artist. Simona Florescu, fosta soție a acestuia a făcut dezvăluiri înduioșătoare.

Simona Florescu, sărbători triste fără Ion Dichiseanu. Ioana nu își revine după moartea artistului

Simona Florescu, sărbători triste fără Ion Dichiseanu. A fost primul Crăciun sărbătorit fără maestrul Ion Dichiseanu. Sărbătorile pentru familia actorului au fost triste, iar fiica și fosta soție îi duc dorul lui carismaticului Ion Dichiseanu. Simona Florescu a avut parte de cele mai dificile momente din viața sa, fiind pentru prima dată când a petrecut Crăciunul și Revelionul fără Ion Dichiseanu. În luna noiembrie, artista l-a pierdut și pe tatăl ei, mărturisind că a trecut prin momente cumplite.

Ioana Dichiseanu, unica fiică a lui Ion Dichiseanu nu-și poate reveni după moartea tatălui său. Cei doi ar fi trebuit să-și serbeze împreună ziua numelui. Din păcate, Ioana trece printr-o depresie puternică și are atacuri de panică de când și-a pierdut tatăl. „Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng. Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”, a dezvăluit Simona Florescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Moartea celebrului actor a lăsat un gol imens în viața fiicei și fostei sale soții. Chiar dacă cei doi erau divorțați, Simona nu-și poate alina dorul de cel care i-a fost alături vreme de 22 de ani. Artista a declarat că regretatul actor îi apăre în vise. „El îl visez cum era când ne-am cunoscut. Cere tot felul de lucruri. L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia. Anastasia a înteles că la luat Doamne Doamne pe Dichi la el, ieri mi-a zis că l-a văzut pe Dichi. Ea îl moștenește pe Dichi, va fi o actriță foarte bună!”, a mai spus Simona.

Ioana Dichiseanu trece prin momente dificile după moartea tatălui său

Ion și Ioana Dichiseanu au avut o relație specială, iar marele actor se afla mereu în preajma fiicei sale. Moartea lui a îndurerat-o pe Ioana, care petrece mult timp la mormântul părintelui său. Nici Simona Florescu nu-și poate explica legătura pe care cei doi o au.

„A fost greu! Sărbătorile coincid cu spitalizarea lui Dichi şi nu a fost deloc uşor. El este lângă noi încă. Înainte nu credeam că se poate aşa ceva! Ioana se conecta cu tatăl ei când el era în viaţă, era în comă indusă. El îi zicea în vis şi îi spunea că îl doare ceva, că se întâmplă ceva. Medicii îi confirmau a doua zi aceste lucruri. Am rămas blocate amândouă, îţi dai seama!Eu l-am visat mai puţin decât Ioana. Ea îl visează aproape în fiecare seară, e o legătură de sânge, dar şi una spirituală. Ioana suferă foarte mult că nu mai e! Iar Dichi a divinizat-o pe Ioana, şi-a dorit-o foarte mult.”, a spus Simona, potrivit Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: