Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: „În exclusivitate vă spun că…”

Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: „În exclusivitate vă spun că…”

Un scandal uriaș zguduie emisiunea „Mireasa”! Fanii vor să protesteze în stradă după o serie de acuzaţii dure la adresa producătorilor

Simona Gherghe, anunț în direct, despre Mireasa. Simona Gherghe i-a surprins pe telespectatorii emisiunii Mireasa. Prezentatoarea Tv a făcut un anunț surprinzător despre relaity show-ul matrimonial. Conform acesteia, noul sezon va suferi modificări majore.

Simona Gherghe, anunț în direct, despre emisiunea Mireasa: „În exclusivitate vă spun că…”

Simona Gherghe prezintă emisiunea Mireasa de patru sezoane, iar telespectatorii urmăresc cu nerăbdare fiecare ediție a relaity show-ului matrimonial, difuzat pe Antena 1. Cu ocazia celor 100 de ediții a sezonului al cincilea, Simona Gherghe a făcut un anunț important. Vedeta a vorbit despre sezonul 6, mărturisind că vor avea loc modificări importante. Simona Gherghe a anunțat că deja a început castingul pentru noul sezon și că acesta se va filma în afara țării. Așadar, toți cei care vor să se căsătorească sau să își cunoască sufletul pereche se pot înscrie la casting pentru al șaselea sezon Mireasa.

„Din acest moment, dăm drumul castingului pentru al 6-lea sezon «Mireasa». Lăsăm în spate «Drumul Iubirii» și ne îndreptăm către o «Iubire ca în filme». În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting”, a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii. Sezonul 6 al emisiunii Mireasa se va filma în afara țării, iar prezentatoarea Tv a anunțat că au început înscrierile pentru următorul sezon.

Mireasa 2022, sezon 5. Când va avea loc Marea Finală

În ediția de 18 mai, Simona Gherghe a anunțat cănd va avea loc marea finală a sezonului 5 Mireasa. Conform acesteia, evenimentul va avea loc pe 18 iulie. Așadar, concurenții vor mai avea de așteptat două luni. ”Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie.”, a zis Simona Gherghe. De asemenea, tot în cadrul aceleași ediții, moderatoarea tv a anunțat intrarea în competiție a unei noi concurente.

Este vorba despre Alisia, în vârstă de 23 de ani. Tânăra a intrat în casa Mireasa pentru a-și întâlni marea dragoste. Mai mult, Alisia a pus deja ochii pe un concurent.Noua concurentă și-a exprimat dorința de a-l cunoște pe Răzvan, concurentul care a intrat îm competiție în urmă cu câteva săptămâni.”Mă numesc Alisia, am 23 de ani, locuiesc în Râmnicu Vâlcea. Am terminat liceul și în prezent mă ocup cu make-up-ul. Cu mama mă înțeleg foarte bine, cu tata nu prea vorbesc. El a fost întotdeauna foarte rece. Nu pot spune că am avut o familie. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Ai mei sunt divorțați de când aveam eu 2 ani. M-am gândit că această oportunitate mă va ajuta să găsesc un om. Îmi doresc o relație stabilă, o familie. Lucrurile din familia mea mă fac să-mi doresc o familie. Sunt o persoană plină de viațî, prietenoasă, super amabilă.Vreau să-l cunosc pe Răzvan, mă atrage puțin ca și aspect. Nu-l cunosc, nu știu comportamentul.”, a zis Alisia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: