Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe confirmată cu covid-19. Cine a înlocuit-o la „Mireasa”

Simona Gherghe confirmată cu covid-19. Cine a înlocuit-o la „Mireasa”

GALERIE FOTO (3)

Fanii show-ului „Mireasa” au fost șocați să vadă astăzi la cârma emisiunii o altă prezentatoare decât Simona Gherghe. Ulterior, prezentatoarea TV a mărturisit că a fost confirmată cu covid-19, motiv pentru care se află în carantină.

Simona Gherghe, confirmată cu covid-19

Nici Simona Gherghe n-a fost ocolită de cruntul virus, așa că îndrăgita prezentatoare s-a văzut nevoită să se retragă de la cârma emisiunii „Mireasa” și să se autoizoleze. ”Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Asadar, a ajuns virusul și la mine. N-o sa ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi! ♥️ #staysafe”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea a prezentat emisiunea „Mireasa”

În lipsa Simonei Gherghe, o altă prezentatoare Antena 1 a prezentat show-ul matrimonial. Este vorba despre Gabriela Cristea, o veterană a postului de televiziune, care i-a sărit în ajutor numaidecât.
Așadar, timp de câteva zile, telespectatorii o vor vedea pe Gabriela Cristea în postul de realizatoare a acestei emisiuni, urmând ca Simona Gherghe să preia atunci când legea îi va permite să se întoarcă pe platourile de televiziune.

Și Gabriela Cristea a avut covid-19, în urmă cu câteva luni. Ea povestea la acea vreme că s-a confruntat cu o depresie puternică în urma infectării cu noul coronavirus. ”Am și vorbit cu psihologul emisiunii ”Mireasa” și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, spunea Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: