Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe le-a cerut ajutorul internauților. Ce problemă întâmpină vedeta cu cei mici

Simona Gherghe le-a cerut ajutorul internauților. Ce problemă întâmpină vedeta cu cei mici

Simona Gherghe

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite evdete de televiziune de la noi. Frumoasa blondină are doi copii superbi și o familie de invidiat. În ultima perioadă s-a confrutat cu o problemă pe care a povestit-o și internauților. Ce a pățit Simona Gherghe.

Simona Gherghe, probleme de când cei mici merg la grădiniță

Simona Gherghe le-a povestit urmăritorilor ei de pe instagram că se confruntă cu o problemă de când cei mici merg la grădiniță, mai ales că temperaturile din termometre au scăzut. Vedeta se plânge de faptul că cei mici refuză să se trezească de dimineață, iar ea nu știe cum să o facă într-un mod cât mai iubitor. Vedeta a povestit că îi trezeste cu pupici și mângâieri, dar micuții refuză să se trezească să meargă la grădiniță. Simona Gherghe le-a cerut sfaturi celor care o urmăresc.

Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!„, a fost mesajul publicat de Simona Gherghe.

Simona Gherghe, o mămică împlinită

Simona Gherghe este o mămică fericită. Ea are doi copii superbi care acum se înțeleg de minune. Dar nu mereu a fost așa! Vedeta a povestit că fetița ei a devenit foarte geloasă în momentul în care mezinul familiei a venit pe lume. Simona Gherghe a spus că suferea enorm deoarece nu știa cum să o facă pe cea mică să înțeleagă că iubirea ei este egală pentru amandoi.

Îmi vine să râd, când îmi amintesc de primele luni cu ei doi. N-aș fi crezut că vor fi și momente cu atâta iubire. Ana a fost extrem de geloasă, când s-a născut Vlad. Iar eu plângeam în hohote, neputincioasă că nu-i puteam alina suferința. Își acoperea ochișorii cu mâinile, de fiecare dată când îl vedea la sânul meu. Iar eu mă simțeam vinovată… Am înțeles, mai târziu, cât de greu i-a fost să îl accepte, să vadă că ea e la fel de iubită, că Vlad nu i-a luat locul în inimile noastre. Acum, știe că mami are „două inimi” și că îi iubește în mod egal pe puii ei. Și zău că-mi dau lacrimile, de fiecare dată când îi văd așa. Pentru că știu că se iubesc, se caută, că au nevoie unul de altul.„, a povestit mai de mult Simona Gherghe.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: