Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, mesaj emoționant înainte de Crăciun: „Am pierdut, prieteni, ceva atât de important…”

Simona Gherghe, mesaj emoționant înainte de Crăciun: „Am pierdut, prieteni, ceva atât de important…”

Un scandal uriaș zguduie emisiunea „Mireasa”! Fanii vor să protesteze în stradă după o serie de acuzaţii dure la adresa producătorilor

Simona Gherghe transmis un mesaj emoționant înainte de Crăciun! Iată ce a declarat prezentatoarea de la Antena 1!

Simona Gherghe, mesaj emoționant înainte de Crăciun!

Simona Gherghe, cunoscuta prezentatoare de la Antena 1, a surprins pe toată lumea cu un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale înaintea Crăciunului. Într-un ton sincer și asumat, vedeta a recunoscut că, în ciuda aparențelor, această perioadă festivă nu aduce bucurie și că ceva important s-a pierdut.

Mesajul recent al vedetei a fost departe de optimismul obișnuit, stârnind curiozitatea și preocuparea fanilor.

Vedeta a adus în discuție o problemă cu care mulți se pot identifica în societatea modernă, pierderea tradițiilor în agitatia vieții cotidiene. În contextul sărbătorilor de iarnă, Simona Gherghe exprimă îngrijorarea sa față de faptul că spiritul Crăciunului a fost uitat în goana după lucruri superficiale și în ritmul alert al vieții contemporane.

Simona Gherghe: „Am pierdut, prieteni, ceva atât de important…”

„Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!” a scris Simona Gherghe pe rețelele sociale, subliniind cuvântul „tihnă” ca un element esențial al sărbătorilor de iarnă. Ea remarcă schimbarea în modul în care sărbătorile sunt percepute și sărbătorite în prezent, aducând în discuție propria ei experiență din copilărie și tradițiile pe care le îndrăgea.

„Când eram mica, tradiția era să împodobim pomul în Ajun. Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții. Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris vedeta pe social media.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: