Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru românii plecați la muncă în străinătate: «Știu că în spatele zâmbetelor sunt multe lacrimi de dor»

Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru românii plecați la muncă în străinătate: «Știu că în spatele zâmbetelor sunt multe lacrimi de dor»

simona gherghe si razvan sandulescu

Simona Gherghe a petrecut o vacanță de poveste în Italia alături de familia sa. Revenită acasă, prezentatoarea TV a transmis un mesaj tuturor românilor care muncesc peste hotare pentru a avea un trai mai bun.

Simona Gherghe, mesaj emoționant pentru românii plecați la muncă peste hotare

Simona Gherghe a ales să petreacă câteva zile departe de România, în Italia, alături de restul familiei. A fost uimită să remarce faptul că românii erau peste tot în locurile pe care le-a vizitat în Italia. Mulți dintre ei cu zâmbetul pe buze și muncind cu drag și spor, conform prezentatoarei. Simona a fost impresionată de ceea ce a văzut și a transmis un mesaj duios tuturor celor care și-au lasat țara natală în urmă pentru a munci în altă parte în vederea unui viitor lipsit de griji financiare.

Gânduri pentru românii plecați la muncă în străînătate…Suntem de o zi acasădupă un drum obositor, dar am rămas cu gândul la oamenii din Ortisei, Tirolul de Sud. La românii noștri de acolo. Știu  în Italia e o comunitate mare de români, oameni care au plecat de acasă cu gândul la o viață mai bună. Dar atât de mulți  în Ortisei Val Gardena parcă n-am întâlnit niciunde în Italia. În fiecare restaurant în care am pășit, i-am găsit acolo, la treabă.”, și-a început mesajul Simona Gherghe.

„Chiar m-a intrebat Ana: «mamă, dar de ce în Italia toată lumea vorbește limba română?» Chiar așa era… Zâmbitori, amabili, fericiți când ne-au întâlnit, pentru că le-am amintit de «acasă». Știu că în spatele zâmbetelor sunt multe lacrimi de dor și de greu și multă, multă muncă. Nimeni nu pleacă de bine de acasă, ci ca să aducă BINELE acasă. Oameni buni și dragi, plecați la muncă în străinatate, vă mulțumesc și mă gândesc la voi! Sunteți în inima noastră! ♥️”, a continuat Simona.

Simona Gherghe s-a accidentat la schi

Vacanța Simonei Gherghe nu a fost lipsită de evenimente. Așa se face că prezentatoarea TV a ajuns la spital după ce s-a accidentat pe pârtia de schi și a suferit o fractură la una dintre coaste.

Ea nu a mai putut schia, însă s-a bucurat de faptul că cei doi copii s-au distrat pe cinste și au profitat de stratul considerabil de zăpadă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: