Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep a apelat la ajutorul psihologilor. A recunoscut tot: „M-a părăsit”

Simona Halep a apelat la ajutorul psihologilor. A recunoscut tot: „M-a părăsit”

Câți ani de suspendare riscă Simona Halep, găsită dopată cu Roxadustat

Într-o dezvăluire recentă, Simona Halep, campioană mondială în tenis, a deschis ușa către unul dintre cele mai dificile capitole din parcursul său profesional. Despărțirea de antrenorul său de lungă durată, Darren Cahill, a reprezentat un moment crucial care a pus la încercare echilibrul și rezistența sa emoțională.

Punctul de cotitură al Simonei Halep

Anul 2017 a marcat un moment de cotitură în cariera Simonei Halep, când, în timpul colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill, s-a confruntat cu o situație tensionată. În urma unei ieșiri necontrolate în timpul unui meci din cadrul turneului de la Miami, antrenorul Cahill a luat o decizie radicală, suspendând colaborarea cu sportiva română. Cu toate acestea, înainte de a pune punct relației lor profesionale, Cahill a încercat să o îndrume pe Simona către un specialist în psihologie sportivă, recunoscând importanța echilibrului mental în performanța sportivă.

Despărțirea de mentorul său și pierderea unei surse de încredere profundă au lovit-o pe Simona Halep ca un șoc. Cu toate acestea, într-un timp record de doar două luni, ea a reușit să-și regăsească echilibrul emoțional și mental. Acest moment dificil nu numai că a reprezentat o provocare, ci și oportunitatea de a face o introspecție profundă și de a face un pas important în evoluția sa profesională.

Simona Halep a ajuns la psiholog

„A fost un moment în 2017, când lucram cu Darren Cahill, un antrenor și un om extraordinar. Vreau să vorbesc despre acel moment, pentru că a fost extrem de important pentru mine. M-am comportat foarte urât la un turneu. Atunci nu puteam să accept că am nevoie de o persoană care să mă ajute să învăț cum să controlez aceste emoții negative. La un meci, la Miami, m-am comportat foarte urât și Darren Cahill m-a părăsit.

Mi-a spus că dacă nu primesc ajutor de la această persoană (n.r. un psiholog pe care i l-a recomandat), nu mă va mai antrena.În două luni, cred că e un record, am reușit să mă schimb, iar Darren s-a întors. A fost un șoc să stau fără Darren, antrenor în care aveam toată încrederea, dar acel moment m-a ajutat să fac un pas foarte important în carieră”, a declarat Simona Halep.

Colaborarea  cu Darren Cahill

Antrenorul australian Darren Cahill a reprezentat o prezență semnificativă în cariera Simonei Halep, colaborând împreună timp de șase ani. Această perioadă de lucru comun a fost marcantă pentru evoluția sportivă a Simonei, consolidându-și poziția în elita tenisului mondial și obținând numeroase realizări remarcabile pe terenurile de tenis din întreaga lume.

Pentru Simona Halep, fiecare obstacol întâlnit în calea sa a fost o oportunitate de creștere și de afirmare a rezilienței sale. Despărțirea de Darren Cahill nu a fost doar o încheiere, ci și un nou început în drumul său spre excelență și succes în lumea tenisului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini