Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep a dat lovitura în plină vară. Contractul care îi va aduce multe beneficii tenismenei

Simona Halep a dat lovitura în plină vară. Contractul care îi va aduce multe beneficii tenismenei

Banca Transilvania și Simona Halep au anunțat recent că își vor continua parteneriatul început în 2018, confirmând astfel că Simona Halep va rămâne ambasadorul BT și în viitor. Acest nou contract semnat cu celebra tenismenă are ca scop să inspire și să mobilizeze românii, evidențiind valori precum muncă, performanță, succes, curaj, motivație, sacrificiu și reziliență.

Un parteneriat de succes din 2018

Parteneriatul dintre Banca Transilvania și Simona Halep a început în 2018, cu obiectivul de a aduce mândrie românilor, având în vedere că Simona Halep a fost numărul 1 mondial în tenis timp de 64 de săptămâni, performanță remarcabilă pentru o sportivă din România. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmise prin intermediul Simonei Halep, prin campanii de impact precum „Hai să facem treabă, România!”, „La mulți ani, România!” sau cea mai recentă din 2023, „Drumul greu te duce mai departe”.

„Pentru mine este o mare bucurie să anunț astăzi parteneriatul cu Banca Transilvania pentru că a fost de-a lungul timpului, pentru mine, mai mult decât un partener, ci și un prieten, care mi-a fost alături la bine și la rău. Împărtășim aceleași valori – curaj, ambiție, sacrificii și perseverență – și avem deja o istorie împreună, în care s-a văzut că ne potrivim și facem treabă bună împreună” a declarat Simona Halep.

Mesajele Simonei Halep pentru români

Simona Halep a fost o inspirație constantă pentru români prin mesajele motivaționale transmise în colaborare cu Banca Transilvania. Campaniile publicitare în care a fost implicată au avut un impact pozitiv și au reușit să mobilizeze și să încurajeze oamenii să-și urmărească visele și să depășească obstacolele, indiferent de dificultăți.

Vrea un wild card la US Open

În altă ordine de idei, Simona Halep se pregătește să revină la US Open, la doi ani de la suspendarea provizorie din tenisul mondial în urma unui incident de dopaj cu roxadustat. Fostul lider mondial feminin a declarat că este mental pregătită pentru un comeback la competiția de peste Ocean, dar este conștientă că situația sa fizică este încă incertă după problemele medicale recente.

„Sper să fiu bine. Orice e în calcul. Sunt aptă mental să joc, îmi doresc, dar vreau să fiu bine și fizic”, a declarat Simona Halep la Sport.ro.

O privire asupra trecutului
În urmă cu doi ani, Simona Halep a suferit o înfrângere în primul tur la US Open în fața ucrainencei Daria Snigur, după ce câștigase primul set cu 6-0. Acea întâlnire a fost umbrită de situația nefericită când a fost depistată pozitivă la roxadustat, deși nu a fost implicată voluntar în utilizarea substanței interzise.

Turneul de Mare Șlem de la US Open din acest an se va desfășura în perioada 26 august – 8 septembrie. Simona Halep, cu două titluri de Mare Șlem câștigate în carieră, își dorește să revină în forță și să demonstreze că este capabilă să concureze la cel mai înalt nivel.

Simona Halep consideră că este puțin probabil ca românii să aibă curând o altă șansă de a vedea o sportivă din România triumfând la o competiție majoră de tenis, având în vedere nivelul actual al concurenței și dificultățile asociate performanței de top în acest sport.

Parteneriat de succes

Parteneriatul dintre Banca Transilvania și Simona Halep continuă să fie unul de succes, aducând mândrie și inspirație românilor. În același timp, Halep se pregătește pentru un nou capitol în cariera sa, cu speranța că va putea reveni la forma care a consacrat-o pe scena internațională a tenisului. Cu determinare și sprijin din partea fanilor și a partenerilor săi, Simona Halep este pregătită să facă față noilor provocări și să continue să inspire prin exemplul său de reziliență și perseverență.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: