Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a izbucnit după meciul cu Cori Gauff la Wimbledon: „Am bătut-o pe asta…”

Simona Halep a izbucnit după meciul cu Cori Gauff la Wimbledon: „Am bătut-o pe asta…”

Simona Halep a izbucnit după meciul cu Cori Gauff la Wimbledon: "Am bătut-o pe asta..."

Ion Ţiriac a acordat un interviu eveniment pentru ProSport în care a abordat cele mai importante evenimente, printre care şi parcursul pe care l-a avut Simona Halep la Wimbledon. Fostul tenismen a dezvăluit un dialog purtat cu jucătoarea din Constanţa, în urma turului patru de la turneul britanic.

Halep a reuşit să câştige în turul patru împotriva lui Cori Gauff. jucătoarea de 15 ani a avut un parcurs peste aşteptări la Wimbledon. Totuşi, Simona nu a fost mulţumită de modul în care a servit. Ea i s-a plâns lui Ion Ţiriac, dar încă o dată a demonstrat cât de dependentă este de sfaturile lui Darren Cahill, deşi e antrenată de Daniel Dobre:

„Simona Halep are un antrenor şi acum, este un român şi este în semifinale la Wimbledon. Vorbeşte şi cu Darren. În cartea mea, dar cu alte adrese, Darren este unul dintre foarte puţinii care cred că ştie ceva despre tenis. Vă dau un singur exemplu, acum două zile, domnişoara Simona Halep îmi spune:

„Am bătut-o pe asta, dar am servit al dracului de prost. M-am dus şi m-am antrenat imediat după ce am terminat, m-am dus să servesc”. I-am spus: „Întreabă-l pe Darren ăsta, nu este el acolo, dar te vede pentru că îţi comentează meciurile. Eu aş arunca mingea mai jos…”. „(n.r. reacţia Simonei) Vai de mine şi de mine, asta mi-a spus acum o oră şi el”.

Sunt nişte lucruri care unul, într-adevăr, le pipăie şi le vede. Dar, cineva apoi trebuie să le implementeze. Eu nu cunosc nicio altă implementare la sport decât repetiţia. Adică, acel lucru trebuie să-l repeţi de 1.000 de ori. După ce ai făcut asta, poţi să pretinzi că mingea trebuie să se ducă acolo.

Simona Halep a izbucnit după meciul cu Cori Gauff la Wimbledon: „Am bătut-o pe asta…”

Jocul pe iarbă este ceva mai repede, deplasarea pe iarbă este puţin diferită. Dar fata asta are un talent ieşit din comun. Pentru că, altfel, un om sau o „oamă” nu ar avea niciun fel de şansă să fie în semifinală la Wimbledon, cu antrenamentul care nu l-a făcut toate lunile respective din motive foarte justificate”, a declarat Ţiriac pentru ProSport.

„Eu discut foarte puţin cu ea despre sfaturi. În primul rând, cu tot respectul pentru tehnicieni, să-mi spuneţi şi mie un antrenor care a luat un jucător la 14-15 ani şi l-a făcut campion mondial. Arătaţi-mi unul.. Şi am mai făcut şi altul, şi am mai făcut şi altul.

Simona Halep a izbucnit după meciul cu Cori Gauff la Wimbledon: „Am bătut-o pe asta…”

Eu cu treaba asta mă laud al dracului de mult. Năstase nu este al meu, este al lui Steaua. Dar de pe la 17 ani a stat pe lângă mine, nu pe lângă Steaua. Pe Vilas l-am luat la 17 ani şi l-am dus unde l-am dus. Pe Becker, la 14 ani şi l-am dus unde l-am dus. Şi antrenor, şi manager, şi de toate. Safin, tot aşa, l-am luat de tânăr şi l-am dus unde l-am dus. Nu prea bine, pentru că s-a lăsat mai repede decât trebuia.

Ivanisevic… Deci, spunând treaba asta, este foarte greu să spui antrenor, antrenor, antrenor. Mai mult decât atât, unui jucător nu poţi să-i dai mai mult în cap decât o singură problemă. Dacă îi dai trei probleme, nu are cum să le rezolve în acelaşi timp, că nu ştie care este prima, a doua, a treia. Şi atunci e foarte greu şi prefer să-l las”, a adăugat fostul tenismen într-un interviu pentru ProSport.

Citește și: Djokovic exclus din lot de Petrescu! A fost prins cu o femeie în cameră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: