Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep a realizat o performanţă mai mare decât Steaua ’86. E o mare surpriză cine spune asta

Simona Halep a realizat o performanţă mai mare decât Steaua ’86. E o mare surpriză cine spune asta

Simona Halep are un nou iubit

Simona Halep a câştigat anul acesta trofeul de la Wimbledon, după finala cu Serena Williams, 6-2, 6-2. Acest succes a venit după ce, în 2018, jucătoarea noastră a triumfat şi la Roland Garros.

Simona Halep i-a impresionat cu performanţa ei până şi pe polonezi. Presa din Polonia a comparat succesul uriaș al Simonei Halep de la Wimbledon cu cel înregistrat de Steaua, în 1986, atunci când roș-albaștrii au câștigat Cupa Campionilor, după 2-0 cu Barcelona (după executarea loviturilor de departajare).

România și-a găsit din fericire și eroi pozitivi. Simona Halep a fost primită de zeci de mii de fani după triumful de la Londra, pe Arena Națională. Săptămâna trecută, mii de fani au scandat spontan, din toata inima, ‘Si-mo-na, Si-mo-na, Si-mo-na’. Campioana de la Wimbledon a urmărit împreună cu fanii cele 55 de minute magice din finala cu Serena Williams. Fanii care au venit nu au fost constrânși, ci au asistat la o sărbătoare autentică.

Acest succes este mai important decât cel al Stelei din 1986. În primul rând pentru că este curat și nu e pătat cu sânge. Din păcate, este înfricoșător să te gândești cât de multe lucruri urâte s-au întâmplat până s-a ajuns aici, câți oameni au suferit ani întregi pentru ca ‘geniul din Carpati’ să-și croiască drumul spre victoria împotriva Barcelonei. Cu fiul său Valentin în fruntea clubului„, au comentat polonezii de la Przeglad Sportowy, citați de ziare.com, citaţi de Digisport.

Simona Halep se îndreaptă acum spre competițiile pe hard. Ocupanta locului 4 WTA va participa la Rogers Cup, Cincinnati și US Open.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: