Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a transmis un mesaj tuturor celor care o critică

Simona Halep a transmis un mesaj tuturor celor care o critică

Simona Halep a transmis un mesaj tuturor celor care o critică

De fiecare dată atunci când Simona Halep se întâmplă să nu aibă o zi tocmai bună pe teren, fanii o critică. Jucătoarea se pare că s-a săturat să fie criticată și a transmis un mesaj tuturor celor care nu uită s-o taxeze de fiecare dată.

Simona Halep a mai fost întrebată și dacă joacă vreodată la pariuri. Aceasta a negat motivând că „trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă”, conform Mediafax.

Simona Halep se pregăteşte de US Open. Acesta va avea loc între 26 august – 8 septembrie, dar şi-a făcut timp şi pentru a participa în cadrul unei emisiuni la TVR. Simona a simțit nevoia să se justifice și să clarifice un subiect sensibil. Ea a susţinut că niciodată nu a avut tangenţe cu pariurile, mai ales că ea este jucătoare profesionistă:

„Criticile nu mă deranjează absolut deloc, pentru că mă învaţă să fiu mai bună. Dar, atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva, e destul de deranjant. Faptul că mi se analizează jocul şi spune cineva că joc slab, sunt ok. Dar atunci când spune cineva că nu vreau să fiu pe teren sau că joc la pariuri sau că arăt ca o nesuferită pe teren… acestea sunt jigniri directe şi nu pot să le accept. Ca persoană, nimeni nu mă cunoaşte atât de bine încât să îmi ştie mie caracterul.

Niciodată nu am jucat la pariuri şi niciodată nu o să o fac. Consider că atunci când te angajezi în ceva, trebuie să fii corect. Iar eu sunt foarte corectă”, a spus Simona Halep pentru sursa citată.

Citește și: Scandal în vestiar la FCSB! Jucătorii au sărit la bătaie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: