Redactia.ro
Home » Sport » Scandal în vestiar la FCSB! Jucătorii au sărit la bătaie!

Scandal în vestiar la FCSB! Jucătorii au sărit la bătaie!

Scandal în vestiar la FCSB

Scandal în vestiar la FCSB. Tensiunile din ultima vreme încep să-și pună amprenta și pe jucători.

La antrenamentul de ieri al roș-albaștrilor mai mulți jucători și-au pierdut controlul și au făcut scandal. Au început să se îmbrâncească, după ce căpitanul Mihai Pintilii le-ar fi atras atenția unor fotbaliști că nu își dau interesul și nu se ridică la nivelul care s-ar dori. De aici și până la o altercație a mai fost doar un pas. Se pare că a fost nevoie de intervenția mai multor jucători pentru ca Ovidiu Popescu și Gnohere să fie potoliți. FCSB este în acest moment pe locul 11 în Liga 1, cu doar 4 puncte după 6 etape.

Ce spun oficialii clubului

„Am avut o şedinţă mai lungă ulterior, am discutat ce lucruri trebuie îndreptate. Am activat un regulament de ordine interioară. E normal într-un club de fotbal să fie disciplină. Nu vor fi sancţionaţi, pentru că nu a fost ceva serios”, a spus Narcis Răducan la la Fotbal Club.

Narcis Răducan a luat și primele măsuri după ce a venit la FCSB. Gigi Becali nu se va mai implica ca până acum. Răducan promite că nu vor mai exista telefoane pe bancă. În câteva zile echipa va avea și un nou preparator fizic.

FCSB se pregătește pentru meciul cu Guimaraes

FCSB dă piept joi seara de la ora 21.30 cu Guimaraes, în play-off-ul Europa League. Și de această dată pe banca românilor va sta antrenorul Vergil Andronache.
Portughezii au terminat la egalitate 1-1, meciul cu Boavista, disputat duminică seara, în prima etapă a campionatului.

„E în pericol și această dublă cu Guimaraes, am văzut că au făcut egal cu Boavista. E mult superioară față de fostul adversar. Era greu să scoți echipa din impas. Aici avem de toate din punct de vedere material, dar nu e de ajuns să faci performanță, trebuie sa fii inspirat Dar veți vedea că lucrurile se vor schimba imediat”, a declarat Narcis Răducan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini