Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a trecut la fotbal! Cum se distrează regina de la Wimbledon

Simona Halep a trecut la fotbal! Cum se distrează regina de la Wimbledon

Simona Halep a trecut la fotbal

Simona Halep a trecut la fotbal. Recent întoarsă de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, Simona se relaxează acasă.

Împreună cu fratele ei s-a distrat apărând câteva pase și a dovedit că poate face plonjoane spectaculoase.

După câteva zile de relaxare, fostul lider mondial va începe pregătirea pentru Turneul Campioanelor, care debutează pe 22 octombrie. Simona Halep ocupă în acest moment locul doi în clasamentul WTA Race, cu 4.792 de puncte. Pe primul loc se află Ashleigh Barty. La Turneul Campioanelor se califică primele 8 tenismene ca punctaj din anul în curs. În 2019, competiția va avea loc în premieră la Shenzhen, în China, după ce în ultimii 5 ani s-a jucat la Singapore. Pentru româncă este a cincea calificare la prestigiosul turneu. Anul trecut, Simona Halep nu a putut participa la Turneul Campioanelor din cauza problemelor la spate, care i-au dat bătăi de cap. A fost nevoită să abandoneze înaintea primului meci.

Simona Halep, amendată la US Open

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) a primit o amendă la US Open, pentru o ieșire nervoasă. În meciul cu americanca Taylor Townsend, din turul al doilea al ultimului turneu de Grand Slam al anului, românca nu s-a putut abține și a aruncat cu racheta de pământ. Organizatorii au amendat-o cu 3.000 de dolari. Halep a fost eliminată în turul doi, după ce a pierdut cu 6-2, 3-6, 6-7, meciul cu americanca Taylor Townsend.

Citește și: Naţionala de volei a ratat sferturile CE! România-Serbia 3-0

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: