Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, cadouri de peste 60.000 de euro. Ce le-a cumpărat sportiva tatălui și fratelui ei

Simona Halep, cadouri de peste 60.000 de euro. Ce le-a cumpărat sportiva tatălui și fratelui ei

Simona Halep, cadouri de peste 60.000 de euro.

Simona Halep, cadouri de peste 60.000 de euro. Sportiva a impresionat pe toată lumea după ce le-a cumpărat celor mai importanți bărbați din viața ei cadouri de 600.000 de euro. Simona Halep ne-a făcut mândri după ce a câștigat finala de la Wimbledon în 2019. Tenismena a muncit extrem de mult pentru a ajunge cea mai bună. Ce cadouri le-a cumpărat Simona tatălui și fratelui ei.

Simona Halep, cadouri de peste 60.000 de euro. Ce le-a cumpărat sportiva tatălui și fratelui ei

Simona Halep, cadouri de peste 60.000 de euro. Cu multă muncă și răbdare, Simona Halep a ajuns o sportivă de excepție. Pe lângă faptul că este muncitoare și talentată, sportiva este și o familistă convinsă. Campioana de la Wimbledon a cheltuit o sumă exorbitantă pentru a le dovedi celor apropiați cât de mult îi iubește. Atunci când oferă cadouri, Simona nu ține cont de bani și cheltuie o adevărată avere. Familia a fost cea care a încurajat-o pe sportivă să meargă mai departe, indiferent de rezultatul meciului. Acum, Simo are o avere de aproximativ 50 milioane de euro și se poate bucura de orice dorește.

Recent, tenismena a vrut să-și răsplătească părinții și fratele cu cele mai frumoase cadouri, indiferent de prețul acestora. Simona i-a cumpărat tatălui ei un Bentley scumop, pe care, cu siguranță, toți cei pasionați de mașini și l-ar dori. Mașina ajunge la 333 km/h și poate să accelereze în doar 3,8 secunde de la 0 la 100 km/h. De asemenea, blondina i-a cumpărat și fratelui ei două mașini Bentley, la fel de scumpe. În prezent, jucătoarea de tenis deține un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover. Deși momentan nu intră pe teren, după ce s-a accidentat în mediul cu Kerber, sportiva câștigă sume mari de bani, de acasă. Simona a semnat contracte cu diverse companii din țară.

Ce sacrificiu a făcut tatăl Simoneo Halep pentru sportivă

Simona Halep s-a bucurat de sprijinul părinților săi în perioada adolescenței, acestia investind tot ce aveau pentru ca acesta să se poată perfecționa în domeniul tenisului. La un moment dat, părinții săi au ajuns la limita subzistenței, totul pentru ca Simo să poată deveni, într-o bună zi, campioană. „Nici nu stiti ce eforturi a facut taica-sau ca sa-si vada fata mare campioana, cum este acum. In urma cu cativa ani, Stere Halep si-a vandut fabrica de lactate pe care o detinea si din care familia traia mai mult decat decent. Stiu ca familia ajunsese la limita subzistentei.Aveau mari probleme, asta doar pentru ca Simona sa continue sa se antreneze si sa ajunga in top, pentru ca tenisul este un sport costisitor. A riscat extrem de mult, dar a reusit si ii felicit si pe el, si pe Simona. Este extraordinar ce a reusit pana acum”, a povestit primul antrenor al Simonei.

Jucătoarea de tenis a preferat să exerseze în plus în los să iasă în oraș cu prietenii, iar părinții săi i-au cumpărat cele mai bune echipamente. Dumitru Hărădău a spus că toți tenismenii buni au plecat de jos, iar în primii trei ani ai nevoie de aproximativ 220.000 euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: