Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, declarații despre o posibilă sarcină: „Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis”

Simona Halep, declarații despre o posibilă sarcină: „Va depăși orice senzație pe care am trăit-o în tenis”

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele anul trecut. Aceștia au amânat ideea de a avea copii din cauza altor priorități, însă jucătoarea de tenis recunoaște că își dorește mai mulți copii împreună cu soțul său. Dubla campioană de Grand Slam a dat declarații care au emoționat fanii din întreaga lume.

Simona Halep, despre căsnicia alături de Iuruc 

Simona Halep,Fostul lider mondial își ține mereu urmăritorii la curent cu tot ceea ce urmează să facă atât pe plan profesional cat și personal. Aceasta a acordat un interviu, de curând care i-a bucurat foarte mult pe fani.

Simona susține că are o relație foarte bună cu soțul ei și că au parte de o căsnicie perfectă, iar diferența de vârstă dintre ei nu reprezintă un impediment în relație.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.”, a explicat jucătoarea de tenis, potrivit „plysport.ro”.

Câți copii își dorește Simona Halep

Aceasta a declarat că amânat puțin marele moment deoarece are priorități în plan profesional, dar mărturisește că își dorește mai mulți copii alături de soțul său:

„Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin,. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a mai spus Simona Halep, pentru Tennis Majors.

„Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape de asta în acest an. De fapt şi anul trecut, după accidentare. La începutul anului 2022 eram un pic mai bine, dar încă nu eram prea încrezătoare, aşa că m-am gândit că ar putea fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Însă apoi am descoperit această academie. Am descoperit ceva, motivaţia a revenit. Văzându-i pe copii aici făcând tot ce este posibil ca să fie în top, mi-am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd asta la alţi oameni, la copii.”, a completat sportiva din Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: