Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, desființată de o jucătoare de top

Simona Halep, desființată de o jucătoare de top

Simona Halep

Tenismena de origine sârbă Olga Danilovici a pus-o la zid pe Simona Halep, numărul 2 în ierarhia mondială WTA. 

Sportiva de 19 ani a afirmat că tenismenele din fruntea ierarhiei WTA nu au un statut de star în zilele noastre. Astfel, Danilovici a afirmat că, în afară de Serena Williams și Naomi Osaka, restul jucătoarelor, printre care și jucătoarea din România Simona Halep și Ashleigh Barty, nu pot fi considerate staruri.

Ce spune despre Simona Halep

În aceste condiții, deși nivelul din tenis este unul bun, Danilovici spune că lumea preferă să se uite la meciurile băieților. „Nu avem un ‘Big Three’ așa cum băieții au un ‘Big Four’. Ok, le avem pe Serena Williams și Naomi Osaka, nipona fiind acum un star. Tenisul feminin este bun, dar când Simona Halep joaca împotriva lui Ashleigh Barty la ora 6 și de la 8 urmează meciul dintre Djokovici și Federer, unde se va duce lumea? Din păcate, asta e situația. Nivelul tenisului e bun chiar și în turneele mici, dar nu ai ce să faci, nu se compară cu cel al băieților”, a spus Olga Danilovici la emisiunea Wish & Go de la Sport Klub.

Cine este Olga Danilovici

Olga Danilovici este văzută ca o mare speranță a tenisului feminin. Ea a câștigat singurul titlu WTA al carierei în iulie 2018, la Moscova, după ce a învins-o pe Anastasia Potapova.

Jocul ei este unul de forță, ultra-agresiv, dovadă fiind cifrele impresionante cu care a încheiat finala de duminică, care o propulsează parcă direct într-o luptă la baionetă cu Jelena Ostapenko – 47 de lovituri câștigătoare și 46 de greșeli neforțate. Olga este jucătoare de mâna stângă, iar forehandul ei este o veritabilă armă, potrivit digisport.ro.

În septembrie 2018, ea a câștigat și primul său titlu de dublu WTA, la Tașkent. Pe 8 octombrie 2018, ea a ajuns în topul celor mai bune jutătoare de tenis din clasamentul mondial, ocupând poziția a 96-a. Pe 24 iunie 2019, a ajuns pe locul 117 în clasamentul de dublu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: