Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, interviu pentru BBC! Unul dintre răspunsuri a stârnit hohote de râs

Simona Halep, interviu pentru BBC! Unul dintre răspunsuri a stârnit hohote de râs

simona halep, BBC, turneu,

În urmă cu aproximativ un an, Simona Halep câștiga trofeul la Wimbledon, după o finală cu Serena Williams. Acum, jurnaliștii de la BBC au vrut să știe cum s-a simțit românca atunci.

“La gală am avut emoții foarte mari. Purtam tocuri aveam trofeul în mână.A fost foarte frumos. Nu am dansat eram stresată. Nu îmi doream să cad”, a declarat Simona, stârnind hohote de râs.

Constănțeanca a vorbit și despre perioada de izolare în care nu a putut să joace.

„Am stat două luni! Cea mai lungă pauză din viaţa mea. Nu există nicio șansă pentru mine să să gătesc. Nicio șansă, trebuie să recunosc, e destul de greu şi nu prea înțeleg cum stă treabă, dar am încredere că voi învăța până la urmă. Am făcut alte lucruri în această perioadă de pauză, am ascultat mai multă muzică, am citit câteva cărţi, am stat pe internet mai mult, lucruri normale”, a declarat Simona Halep, pentru BBC.

Halep a revenit pe teren după două luni de pauză

La sfârșitul săptămânii trecute Simona Halep a avut ocazia să revină pe teren. A fost invitată la un turneu la Cluj unde a jucat un meci demonstrativ de dublu mixt, în compania lui Horia Tecău. Constănțeanca a declarat că vrea să revină cât mai repede în competiții și va începe cel mai probabil cu turneul de la Palermo. După ce campioana și-a exprimat dorința de a juca la turneul din Italia organizatorii i-au transmis un mesaj.

”Suntem încântați că Simona Halep și-a manifestat interesul pentru a participa la această ediție istorică a turneului de la Palermo. Ușile de aici sunt deschise pentru Simona Halep, la fel și pentru celelalte sportive din top 10 mondial. Simona Halep este una dintre cele mai mari jucătoare ale lumii”, a scris Oliviero Palma, pe contul de Twitter al WTA Palermo.

Competiția se va desfășura în perioada 3-9 august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: