Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a stabilit când se va retrage! ”Cred că o să trag pe dreapta”

Simona Halep a stabilit când se va retrage! ”Cred că o să trag pe dreapta”

simona halep, retragere

La 28 de ani, Simona Halep a dezvăluit că a ales momentul în care va spune stop tenisului. Deocamdată se pregătește intens pentru revenirea pe teren, după pauza făcută din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, vrea să-și mai îndeplinească un vis înainte de a se retrage. Încă un titlu de Grand Slam. Constănțeanca a recunoscut s-a gândit la momentul în care va fi nevoită să-și încheie cariera.

”M-am gândit și la retragere sinceră să fiu, încă simt că mai pot și mai pot mult. De visat nu mă împiedică nimic să visez, în continuare sunt foarte motivată pentru al 3-lea Grand Slam. Sunt motivată pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10, fiindcă atunci când voi ieși din top 10 WTA, cred că o să trag pe dreapta! Eu zic că mai am vreo 2-3 ani în care mai pot să joc”, a spus Simona Halep în podcastul BT Talks, realizat de Andi Moisescu.

Românca le răspunde răutăcioșilor! “Au spus că sunt labilă psihic”

Constănțeanca a câștigat până acum 20 de titluri, dintre care două de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon. De asemenea a fost și cea mai bună jucătoare din lume timp de 64 de săptămâni. Simona a dezvăluit modelul cărui jucător l-a urmat pentru a juca un tenis de cea mai bună calitate.

„Eu îl admir pe Nadal pentru că indiferent ce se întâmplă cu punctul pe care îl joacă, el are aceeaşi atitudine. Atunci când joacă fiecare punct dă 100%, asta am admirat mereu. El joacă fiecare punct ca şi cum este ultimul din viaţa lui. Asta am ajuns să fac şi eu după 3-4 ani de muncă împreună cu Darren. Înainte toată lumea spunea că Halep e labilă psihic, cedează, dă meciul, nu se mai gândeşte pentru că nu-i pasă. Dar niciodată nu am intrat pe teren să dau meciul pentru că nu îmi pasă. Dacă nu îmi păsa, nu mai jucam. Nu mă obligă nimeni să joc tenis, nici azi şi nici înainte. Dar intram într-o frustrare foarte mare şi părea că nu îmi pasă, dar eu de fapt sufeream şi mă blocam şi nu mai puteam să dau randamentul pe care trebuia să-l dau”, a mai spus jucătoarea de tenis.

Loading...