Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, antrenamente acasă! Cum o monitorizează Darren Cahill

Simona Halep, antrenamente acasă! Cum o monitorizează Darren Cahill

Simona Halep, antrenamente acasă!

Simona Halep se antreneaza zilnic pentru a se menține în formă. Darren Cahill a găsit și o modalitate pentru a o supraveghea cât mai bine.

Antrenorul Darren Cahill a apelat la cea mai nouă tehnologie pentru a-și ajuta eleva. Aflat în Australia, Cahill i-a trimis campioanei de la Wimbledon cel mai nou sistem bazată pe inteligenţă artificială. Astfel, Simona este strict monitorizată.

„Abia aştept să folosesc noul sistem PlaySight GO. Am trimis un dispozitiv Simonei în România ca sa putem urmări live şedinţele de pregătire şi să asist la antrenamente împreună cu Arti. Conectăm sportul prin tehnologie, iar lumea devine mai mică şi mai bună” a fost mesajul lui Darren Cahill.

Cum se pregătește Simona Halep

Simona Halep a mărturisit că nu îi este ușor în această perioadă. În plus le simte lipsa oamenilor care erau zilnic alături de ea.

„Îmi lipseste echipa, îmi e dor de ei, comunicăm des, chiar zilnic pentru că eu trebuie să fiu cât se poate de în formă. E foarte greu dacă îmi pierd pregătirea să îmi revin, aşa că am grijă şi respect programul 100%. Am făcut şi abdomene pe covor până m-a durut spatele, nu aveam măcar o saltea, acum mi-am comandat una!”, a spus jucătoarea de tenis.

Constănțeanca a mai spus că vorbește în fiecare zi cu Darren Cahill.

„Darren e foarte bine, îmi trimite şi poze cu familia – ei au alte condiţii acolo şi e mult mai uşor să joace tenis. Arti are 3 copii, e foarte ocupat! Toţi sunt bine, sănătoşi şi aşteaptă şi ei cu nerăbdare să ne apucăm din nou de turnee”, a mai spus Simona Halep.

Presa din America o laudă pe româncă

Tennis Magazine, celebra revistă de tenis a publicat de curând un material amplu despre Simona Halep. Jurnaliștii au scris despre contribuția adusă de româncă în tenis.

„Simona Halep a rescris dicționarul tenisului. Trebuie să o urmărești cu atentie să vezi cum termeni precum recuperarea, counterpuncher sau trecerea de la defensiva la ofensiva au căpătat un sens foarte diferit… Halep joacă tenisul de astăzi. A redefinit și termenul îndrazneț din tenis. Ea nu are nevoie să se limiteze doar cu loviturile de forehand și backhand”, scriu cei de la Tennis Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: