Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în lacrimi după US Open! Darren Cahill și-a recunoscut vina

Simona Halep, în lacrimi după US Open! Darren Cahill și-a recunoscut vina

Simona Halep, în lacrimi după US Open

Darren Cahill a povestit într-un interviu despre momentul care l-a apropiat de Simona Halep definitiv. S-a întâmplat la US Open 2017, atunci când românca a vărsat lacrimi din cauza antrenorului său.

În 2017, Simona Halep a fost învinsă în primul tur la US Open de Maria Sharapova. După acea partidă românca a fost foarte dezamăgită dar și-a dorit să afle și părerea antrenorului său. Darren Cahill recunoaște că încă regretă cuvintele pe care i le-a spus atunci. Totuși acela a fost momentul care a sudat relația.

”După meci ne-am întâlnit și plânsese. I-am spus că a luptat formidabil, că sunt mândru de cum a tras de ea. Apreciam că a dat totul pe teren. M-a întrebat cum a jucat din punct de vedere tactic, unde a greșit. Eu ar fi trebuit să îmi mușc limba, să îi spun că nu e nicio problema și că vom discuta despre asta cu altă ocazie. Dar eu i-am zis ‘Nu ai făcut bine asta, ai greșit acolo, nu ai ales bine atunci’… După câteva minute în care m-a ascultat, i-au dat lacrimile și a plecat la vestiare”, a povestit Darren Cahill, pentru podtail.com.

Lecția dată de Simona Halep, antrenorului său

Darren Cahill și-a dat seama aproape imediat de greșala pe care a făcut-o, când și-a văzut eleva cu lacrimi în ochi. Așa că a mers imediat la vestiare pentru a vorbi cu Simona.

”Eu credeam că e bine ceea ce fac, am realizat cât de mult am greșit. I-am zis că îmi pare rău că nu am fost mai empatic în ultimele luni. I-am zis ‘Simona, dă-mi o îmbrățișare, te iubesc mult de tot. Ești parte din familia mea…M-a îmbrățișat și mi-a răspuns că aștepta acest gest de vreo 3 luni. Acel moment a schimbat dinamică dintre noi. A fost o mare lecție pentru mine! Chiar și la 54 de ani îți dai seama că mereu ai ceva de învățat. Mereu poți deveni mai bun. Poți greși, dar e important să înveți din acele momente”, a mai spus australianul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: