Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep,campioana la Dubai

Simona Halep,campioana la Dubai

Simona Halep este campiona la Dubai! Romanca a invins-o in trei seturi  pe revelația turneului, Elena Rybakina. Jucatoarea din Kazahstan, în vârstă de doar 20 de ani este clasata pe poziția a 19-a în ierarhia profesionistă feminină.

Dupa doua ore si jumatate de joc, romanca s-a impus in tiebreak. A pierdut primul set cu 3-6, l-a castigat pe al doilea cu 6-3 si a castigat in decisiv cu 7-6.

Simona Halep, campioana la Dubai

Fara Cahill si fara preparatorul alaturi de care a lucrat ani buni, Simona a reusit sa gaseasca calea catre un nou titlu. A pierdut primul set,iar on-court couchingul lui Afremov Apostu a schimbat soarta meciului: Te fixezi pe anumite chestiuni mici și nu mai vezi toată imaginea E presiunea, da, dar cine e cea mai bună la asta? Ăsta este și planul. Un singur lucru trebuie să îl faci mai bine. Să o scoți din colțul de rever. Dă-o să-i sară departe. E jos pe picioare. I-o dai dincolo Variază, mai încearcă un serviciu tăiat pe corp. E bine cand variezi. În mijloc, când o ai, dă-o în unghi, nu în rachetă. Fii bună cu tine”, i-a spus antrenorul.

Interventia lui a fost decisiva, iar Simona a repetat performanta din 2015 si este campioana.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini