Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a acordat un interviu postului CNN! „Este interzis să ieșim pe străzi”

Simona Halep a acordat un interviu postului CNN! „Este interzis să ieșim pe străzi”

Simona Halep a acordat un interviu postului CNN

Simona Halep a acordat un interviu postului CNN! Campioana de la Wimbledon a vorbit despre situația din România și despre restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep a descris situația din România. A vorbit despre militarii care patrulează pe străzi și despre regulile pe care fiecare român trebuie să le respecte.

„Nu am ieșit afară deloc. Am luat toate lucrurile acestea în serios. În România totul este foarte strict. Au fost militari pe străzi și nu aveam voie să ieșim afară. Încerc să nu mă uit foarte mult la TV sau să citesc multe știri despre acest subiect, pentru că mi se pare îngrijorător. Am ajutat și eu cum am putut. Eu am respectat restricțiile și am stat acasă „, a declarat românca pentru CNN.

Campioana noastră a vorbit și despre revenirea pe teren.

„Cred că dacă începem să jucăm în septembrie deja am câștigat, pentru că asta înseamnă că am învins acest virus. În acest moment putem doar să visăm să jucăm un turneu de Grand Slam și abia aștept să putem reveni. Este ciudat să nu știm ce va urma. Unde vom putea juca, pe ce fel de suprafață. Nimeni nu poate planifica nimic”, a mai spus Halep.

Simona Halep a acordat un interviu postului CNN

În ziua în care sportiva a vorbit pentru CNN, WTA a realizat un amplu material despre cariera sa, intitulat „Ascensiunea Simonei Halep către vârfuri”. În acest moment românca este pe locul doi în clasamentul mondial.

„Este cea mai ciudată perioadă din viața mea. Niciodată nu a existat o perioadă atât de lungă în care să nu pot juca tenis”, a mai spus campioana.

În perioada pandemiei de COVID 19, constănțeanca a ajutat cum a putut. La fel ca și alți sportivi a donat sume importante de bani spitalelor din România, pentru a putea fi achiziționate echipamente medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: