Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep ajută în lupta cu COVID-19! Câți bani a donat!

Simona Halep ajută în lupta cu COVID-19! Câți bani a donat!

Simona Halep ajută în lupta cu COVID-19

Simona Halep ajută în lupta cu COVID-19. La fel ca foarte mulți sportivi din toată lumea, românca a decis să facă donații pentru a ajuta medicii și persoanele care au nevoie.

Simona Halep nu a rămas indiferentă în această perioadă de criză. Românca a recunoscut că a donat și ea o sumă de bani.

”Este adevărat, am dat 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”, a spus jucătoarea de tenis, într-un interviu acordat emisiunii Campionii Digi Sport.

Simona respectă cu strictețe regulile impuse. Nu a mai ieșit din casă de la începutul lunii martie.

”Eu una m-am izolat complet. Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow”, a mai declarat Halep.

Simona Halep ajută în lupta cu COVID-19

Campioana de la Wimbledon și-a făcut un program special în această perioadă. Simona a recunoscut că acum poate dormi mult mai mult. Românca a vorbit și despre topul celor mai influente persoane din tenis alcătuit de L’Equipe. Roger Federer este lider în acest clasament, urmat de Serena Williams și Novak Djokovic. În top figurează și un român. Ion Țiriac este pe locul 19. Și antrenorul româncei, Darren Cahill a fost inclus.

”Nu mă surprinde acest lucru, Federer e Federer, din punctul meu de vedere e un geniu și îl respect. Darren e deosbit, e un om deosebit și merită acest loc. Și domnul Țiriac care prin prezența lui și prin tot ce a făcut este un om special”, a mai spus Simona Halep, la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: