Redactia.ro
Home » Sport » Halep a redactat un text pentru The Times! „Miercuri a fost o zi tristă”

Halep a redactat un text pentru The Times! „Miercuri a fost o zi tristă”

Halep a redactat un text pentru The Times!

Halep a redactat un text pentru The Times! Simona a scris despre ce a simțit în momentul în care a aflat că organizatorii au decis anularea turneului de la Wimbledon. A găsit însă și o parte bună în acestă decizie.

Campioana en titre de la Wimbledon a avut ocazia să redacteze un text emoționant în prestigiosul cotidian, The Times.

„Chiar dacă anularea Wimbledon părea inevitabilă în ultimele săptămâni, am sperat că se va găsi o modalitate ca turneul acesta atât de special să rămână în calendar. Miercuri a fost o zi tristă. Mi-am adus aminte de câteva dintre cele mai fericite momente din viața mea, de anul trecut, de la All England Club. Îmi va fi dor de terenul central. Acolo unde a avut loc finala senzațională de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete și toate celelalte lucruri frumoase pe care le primești ca membru al clubului. Îmi va fi dor și de iarbă. O suprafață de care, în sfârșit, m-am îndrăgostit. Îmi va fi dor să fiu îmbrăcată în alb”, este o parte a textului redactat de Simona Halep.

Halep a redactat un text pentru The Times!

Chiar dacă a spus că este tristă pentru că turneul din Anglia nu va avea loc, a găsit și o parte bună.

“Într-o notă pozitivă, voi avea ocazia rară și specială de a fi campioană en-titre la Wimbledon pentru doi ani. Îmi place această tradiție. Campioana are ocazia de a deschide ediția următoare pe terenul central. Sper că voi putea face asta anul următor. E normal că a fost anulat acum… E destul de terifiant ce se întâmplă în Europa. Am făcut o donație pentru echipament medical la siptale din București și Constanța. Sfătuiesc pe toată lumea cu posibilități financiare să facă același lucru”, a mai scris Halep.

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat că turneul va fi anulat anul acesta. Asta spre deosebire de francezi care au declarat că turneul de la Roland Garros va fi doar amânat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: